croquetes-pernil

 

Un plat que sempre té èxit

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Preparar una beixamel suau: en una cassola posem la mantega i quan s’hagi fos, afegim poc a poc la farina, remenant constantment fins que agafi una mica de color; aleshores comencem a afegir poc a poc la llet, que prèviament haurem escalfat, i continuarem remenant fins que quedin tot els ingredients ben lligats; afegim sal, un pèl de nou moscada i la mantenim a foc suau uns 15 minuts i ja estarà llesta per fer servir.
  2. Afegir trossets de pernil ibèric.
  3. Deixar reposar la pasta unes hores a la nevera.
  4. Quan les anem de dinar, preparar les croquetes donant-los forma.
  5. Passar-les per farina, ou i pa ratllat.
  6. Fregir les croquetes en abundant oli molt calent, que quedin daurades i calents per dins.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa N’Alera Pale Ale de Lo Perot, una cervesa lleugera en cos i gasificació moderada. poca amargor final però amb gustos florals, que equilibren la dolçor dels malts.

alera-pale-ale-perotRecepta extreta de: http://www.rtve.es/television/20150616/10-tapas-expo-milan-tu-casa/1162565.shtml