croqueta-gaspatxo-cuinats-jotri-forum-gastronomic-girona

Un producte molt típic amb una nova textura i presentació

Cuinats Jotri serà present al Fòrum Gastronòmic del 18 al 20 de novembre a Girona, a l’estand 186-193 on presentarà el catàleg de producte fresc i congelat, i també totes les novetats de la temporada.

L’estand disposarà d’un espai de show cooking on tots els visitants del Fòrum podran veure com s’elaboren i es presenten els cuinats de Jotri. S’hi explicarà com personalitzar i elaborar les noves receptes i també hi haurà una zona de degustació.

La croqueta de gaspatxo sorgeix de pensar en un producte molt típic i buscar-li una nova textura i presentació. És una croqueta amb una massa interior molt cremosa i sabor intens de gaspatxo, arrebossada amb panko i arròs verd vietnamita que li aporten volum i una textura molt cruixent.

croqueta-gaspatxo-cuinats-jotri

Cuinats Jotri troba el perfecte equilibri entre la cuina tradicional i mediterrània de sempre amb productes de qualitat i proximitat, i la innovació. El seu departament de Qualitat i de R+D és responsable directe del compliment i del seguiment estricte del sistema de gestió de la qualitat dels seus plats.

Jotri és una empresa familiar amb més de 30 anys d’història especialitzada en plats cuinats que va començar a Girona i que actualment distribueix els seus productes a les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Girona.

Cuinats Jotri va guanyar en l’edició 2016 l’Innofòrum amb el seu carpaccio de cargols.