Ingredients (per a quatre creps)

  • 175 g de farina integral
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • Una mica de sal
  • 1 cullerada de sucre
  • 2 cullerades de mantega o oli

Par al farcit:

  • 50 g de mató
  • 50 g de melmelada de maduixa

Preparació

  1. En un bol, hem de batre els ous amb una mica de sal. Poc a poc, anem afegint la farina i la llet mentre ho remenem tot.
  2. Afegim una cullerada d’oli o mantega i el sucre. Ho remenem i deixem que reposi durant mitja hora.
  3. Untem la mantega o l’oli en una paella, l’escalfem i afegim mitja cullerada gran de la pasta preparada i la repartim bé per la paella. Un cop feta, donem la volta a la crep fins que estigui rossa.
  4. Seguirem aquest mateix procés per a les altres creps. Després deixarem que es refredin i afegirem el mató i la melmelada de maduixa.