crema-carbassa-i-moniato

 

Un plat amb el sabor i el color de la tardor

Recepta que podeu trobar ja elaborada per Cuinats Jotri.

Ingredients per a la recepta (2 persones)

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer de tot, es pelen els moniatos i la carbassa i es tallen a trossos.
  2. En una olla, amb un rajolí d’oli, s’hi passa la ceba durant uns 5 minuts i a continuació, s’hi afegeix la carbassa i el moniato, un parell de minuts més.
  3. Tot seguit, s’hi afegeix l’aigua fins que cobreixi i es corregeix de sal.
  4. Es bull a foc mig-baix durant uns 15-20 minuts fins que tot sigui ben cuit.
  5. Amb l’ajuda del túrmix es tritura fins que quedi una textura cremosa.
  6. Es serveix acompanyada d’encenalls cruixents de pernil o bé amb un xic de formatge de cabra i ciboulet tallat ben petit.
  7. Bon profit!

 

Maridatge

Podeu acompanyar aqyest plat amb un Microvinificació Macabeu de Cellers Avgvstvs Forvm, un vi 100% macabeu que en boca és intens, amb un balanç d’acidesa i densitat que realment creiem que li donarà al vi una llarga vida dins de l’ampolla.

avgvstvs-forvm-microvinificacio-macabeu

Recepta extreta de: http://www.cuinaperllaminers.com/2011/10/crema-de-carbassa-i-moniato.html