recepta crema calçots

Original manera de preparar una crema pels dies ventosos de març amb ingredients catalans

Ingredients per la recepta:

  • 400 grams de calçots picats
  • Salsa romesco de Can Bech
  • 250 ml de llet evaporada
  • 40 ml d’oli d’oliva
  • 30 grams de mantega
  • 200 grams de patates
  • 500 ml de brou vegetal
  • Sal i pebre blanc

 

Preparació:

  1. Primer, cal posar a la cassola l’oli i la mantega i deixar fondre. Afegir els calçots picats a la cassola i deixar coure fins que siguin tendres.
  2. Després, afegim les patates pelades i a trossos petits. Incorporem aigua a la cassola i deixem bullir a foc mig durant 8 minuts.
  3. A continuació, afegim el brou vegetal, la sal i el pebre i ho deixem coure 20 minuts més.  Després, ho posem tot en la batedora i triturem tota la mescla, tot afegint-hi la llet evaporada. La batem fins que quedi ben incorporada.
  4. Servim aquesta crema de calçots i l’acompanyem amb la deliciosa salsa romesco de Can Bech.