recepta crema catalana pera almivar

Uns agradables postres per finalitzar un dinar familiar

 

Ingredients per aquests postres:

  • Mig litre d’aigua
  • 2 gots de llet de 500 ml cadascú
  • Branca de canyella
  • 30 grams de midó de blat de moro (Maizena)
  • 4 rovells d’ou
  • 100 grams de sucre
  • Un pot de peres en almívar de Fruites Blanch

 

Preparació pels postres:

  1. Primer de tot, escalfem en una cassó els dos gots de llet. Hi tirem la branca de canyella.
  2. Tot seguit, barregem en un bol el midó de blat de moro, els rovells d’ou i el sucre. Ho batem tot bé i quan ja estigui tot fet una pasta, incorporem la mescla al cassó amb la llet calenta. Ho cuinarem a foc mig sense deixa de remenar fins que la crema es faci espessa i acabi de quallar.
  3. Posem la crema en cassoletes o terrines de fang (o qualsevol recipient per servir la crema) i afegim a cada terrina mitja pera en almívar de Fruites Blanch. Per concloure, posarem més sucre per la superfície i el caramelitzarem amb un bufador. Tot a punt per gaudir-ho!

 

Recepta cedida per Saber Cocinar