Botigues Plana de Vic

Les botigues Plana de Vic es van crear l’any 2005 amb l’objectiu de buscar una nova via de sostenibilitat per al sector agroramader i poder tancar el cercle del control de l’alimentació amb la fase de comercialització.

Es comercialitzen productes procedents de les explotacions dels mateixos socis, productes d’altres cooperatives i de productors artesans. Així, es converteixen en un espai de proximitat per vendre productes frescos i oferir la màxima confiança i seguretat al consumidor.

La carn de porc i de vedella és el producte estrella de la cooperativa. Procedent d’animals de les explotacions dels socis de la cooperativa, segueix un estricte procés de traçabilitat que permet identificar l’origen de l’animal, la seva alimentació durant tot el cicle de vida i l’explotació de la qual procedeix.

A l’Ametlla del Vallès tenim aquesta botiga:

  • Carretera C-17 km 28 (antic km 34,3): Es va inaugurar el 2007 ubicada dins del centre comercial Sant Jordi. Com a Vic, s’ofereix taulell de carn tradicional, una fleca on es forneja el pa cada dia i una secció de fruita de temporada; l’oferta s’amplia amb un taulell de peix fresc a càrrec d’Andreu Comas, especialista des del 1969 i de gran renom a la zona. El mateix centre comercial disposa d’aparcament gratuït.
    Telèfon: 93 843 20 45   Correu: ametlla@planadevic.cat
    Horaris: De dilluns a divendres  de 9:30h a 14:30h i de 17h a 21h i dissabtes de 9:30 a 21h.

 

Plana de Vic