Botigues Plana de Vic

Les botigues Plana de Vic es van crear l’any 2005 amb l’objectiu de buscar una nova via de sostenibilitat per al sector agroramader i poder tancar el cercle del control de l’alimentació amb la fase de comercialització.

Es comercialitzen productes procedents de les explotacions dels mateixos socis, productes d’altres cooperatives i de productors artesans. Així, es converteixen en un espai de proximitat per vendre productes frescos i oferir la màxima confiança i seguretat al consumidor.

La carn de porc i de vedella és el producte estrella de la cooperativa. Procedent d’animals de les explotacions dels socis de la cooperativa, segueix un estricte procés de traçabilitat que permet identificar l’origen de l’animal, la seva alimentació durant tot el cicle de vida i l’explotació de la qual procedeix.

A Barcelona ciutat tenim dues botigues:

  • Travessera de Gràcia, 140: És la darrera adquisició del projecte de la Cooperativa. Es va inaugurar el 16 de desembre del 2011, tot mantenint l’essència de botiga d’alimentació de proximitat i lliure servei. Compta amb bones comunicacions amb transport públic (metro més proper: Fontana, L3, i Ferrocarrils de la Generalitat, estació Gràcia) i amb aparcament privat a la plaça del Sol.
    Telèfon: 933 686 367   Correu: bcntravessera@planadevic.cat
    Horaris: De dilluns a dissabte de 9h a 14:30h i de 17h a 21h.

 

vic gràcia

 

  • Còrsega, 551: Cinc mesos després de la primera inauguració, es va recuperar un establiment que antigament havia estat una botiga on es venien exclusivament ous d’una cooperativa i es va inaugurar la segona botiga Plana de Vic al carrer Còrsega de Barcelona, on es desenvolupa un concepte de botiga cent per cent de lliure servei i de venda de proximitat amb bones comunicacions tant amb transport públic (metro línies L5 i L2 a Sagrada família) com d’aparcament privat al carrer de Lepant.
    Telèfon: 934 563 249   Correu: barcelona@planadevic.cat
    Horaris: De dilluns a divendres  de 9h a 14h i de 17h a 21h i dissabtes de 9h a 14:30h i de 17h a 21h.

 

vic corsega