Coneix uns dels millors sabors Catalans al Racó d’en Cesc

Hi ha moments en els quals el cos ens demana classe. Elegància clàssica, savoir faire, aquest aire atemporal i inconfusible que va desapareixent dia a dia a causa de la globalització.

Són els moments en els quals la millor opció és reservar taula en aquest lloc xapat a l’antiga i amb un ambient familiar. Serà per les seves flors en les taules, sempre fresques; pels llums rococó, autèntiques, allunyades de les parenceries de cartó-pedra d’alguns interioristas contemporanis. O per un servei a la manera antiga, atent i format, els seus salons, els seus racons, els seus quadres en les parets, la seva il·luminació càlida i encertada…

A vegades necessitem un desplegament de productes de temporada i receptes tradicionals amb un punt avantguardista que marqui la diferència. Una proposta ideal per a tots aquells que miren al futur sense perdre de vista el passat, una filosofia que es materialitza en plats com les mandonguilles de gambes amb pèsols i escopinyes, els peus de porc amb verdures i bolets de temporada o l’ou a baixa temperatura amb cansalada viada, parmentier de patata, rúcula i oli de tòfona.

 

El restaurant el Racó d’en Cesc es troba situat en un lloc immillorable de Barcelona, en ple centre de la ciutat comtal. Té un llarg recorregut des que va obrir les seves portes en 1986 ja que és un dels llocs estrella de qui busca un tipus de cuina catalana actualitzada. Aposta per la cuina catalana basada en els productes de la terra i adaptada a les estacions de l’any, oferint així els més variats plats sempre a la moda.

Aquest restaurant és tot un clàssic de la ciutat i brinda l’escenari perfecte per a celebracions familiars i reunions de negocis. La seva cuina, fidel al receptari català però sempre amb subtils tocs d’innovació, tal com hem comentat abans, consta en l’agenda dels gurmets més exigents.

El Racó d'en Cesc

El Racó d’en Cesc

En Racó d’en Cesc trobaràs un racó acollidor, un ambient càlid i una atenció personalitzada. A més, consta d’un ampli espai entre taules i una perfecta distribució de cinc salons privats. Cosa que fa que les vetllades siguin més íntimes.

Cal ressaltar que el Racó d’en Cesc té un celler amb més de 350 denominacions d’origen de tot el món en vins i cerveses i una cervesa pròpia “Cesc 25 anys”. Un racó únic i íntim per a passar una agradable nit i degustar la més tradicional cuina catalana.

A més de ser un clàssic de la ciutat, després de la seva renovació i ampliació continua sent un lloc familiar, refinat i atent alhora.

 

Alguns dels seus plats, per a fer-vos a la idea, són aquests: Salmó i gambes marinades amb gin-*tonic, cogombre i salicornia. Saltat de calamars, cloïsses i flor de carabassó. Tallarines amb sèpia, musclo i coriandre. Arròs amb polp a feira, botifarra negra i oli de fum. Bacallà amb salsa de tomàquet verd. Xai confitat amb amanida grega. Steak tartar de vedella amb gelat de mostassa. Magret d’ànec de gla amb risotto d’ordi.

 

MÉS INFORMACIÓ:

Adreça: Carrer de la Diputació, 201 (Barcelona). Entre Muntaner i Aribau.

Zona: Eixample Esquerre, Centre.

Preu: Preu mitjà 65 €

Menjar: De mercat, Català, Creativa, Mediterrània.