L’elaborador de cava artesanal de Sant Sadurní d’Anoia Celler Vell ha aprofitat la campanya de Nadal per renovar el disseny de l’etiqueta del seu cava Brut Nature. La nova etiqueta té un disseny clàssic que vol transmetre l’alta qualitat i l’elaboració tradicional del producte. Sobre un fons blanc hi destaca logo de Celler Vell, amb un estil sobri i minimalista.

L’etiqueta és obra de la dissenyadora Imma Canal, col·laboradora habitual de Celler Vell. El Brut Nature és el cava més venut de Celler Vell. Està elaborat amb les varietats  típiques del Penedès: Xarel.lo, Macabeu i Parellada  i respon a l’ortodòxia més estricta de l’elaboració del cava.

El Brut Nature de Celler Vell ha obtingut 90 punts i 5 estrelles en la relació qualitat preu de la Guía Peñín de 2015 i 92 punts de 50 Great Cavas.

Nota de tast
Aroma amb tocs afruitats i de criança. Magnífica conjunció de les varietats tradicionals. Color daurat brillant. Bombolla molt fina i persistent. Ampli, fresc i sec. Perfecte equilibri per a l’equació perfecta: cos i lleugeresa. Ideal per a l’aperitiu, fumats, arrossos, peix i carns suaus

Celler Vell
Celler Vell es dedica exclusivament a l’elaboració de cava artesanal des de 1954, mantenint la tradició familiar basada en el cultiu de les vinyes de la seva propietat situades a Sant Sadurní d’Anoia. Des de l’any 2008 aposta per Internet i permet comprar els seus caves online al seu lloc web http://www.cellervell.com