jaume-giro-giro

 

Tradició des de 1926

Cava Jaume Giró i Giró és una empresa familiar que té el seu origen a mitjans del segle XIX en els nostres avantpassats pagesos, dedicats al conreu de la vinya.

Ramon Giró i Mata fundà, el 1926, una empresa dedicada a destil·lar licors i elaborar vi, que , cinquanta anys després, donà naixement al nostre primer cava, fruit de la filosofia artesanal que l’empresa sempre ha mantingut: qualitat elevada, tiratges reduïts i selecció de les collites considerades excel·lents, amb les quals és possible madurar un vi o cava incrementant i donant complexitat a les característiques aromàtiques del vi base.

Gràcies a aquesta filosofia, enriquida amb les aportacions tecnològiques actuals, us podem oferir amb orgull una gamma de vins i caves d’alta qualitat, reflex d’un geni creatiu que encara perdura.

Ara, tota la il·lusó en les noves vinyes  a Sant Sadurní  (Penedès-Cava) i a Marçà ( Montsant ).

cava-giro-giro

Enoturisme

Ubicada en el cor de la regiό del cava, a Sant Sadurní d’Anoia, accessible per cotxe o tren, la Bodega Jaume Girό i Girό els hi ofereix una llarga gama d’activitats enoturístiques en el país de Ferran Adrià i de la alta gastronomia mundial.

Acabem d’obrir un nou espai per a prendre unes tapes, dinar, i aviat potser esmorzar en un lloc màgic, relaxat i encantador, on fins i tot per la nit, a l’estiu, es pot sopar amb unes tapes, o gaudir de unes copes amb bona música.  És el PATI DE CAL REI amb el seu TALLER DE TAPES..

Tenim com a propòsit transmetre’ls la nostra passiό per el cava, com donar-lis a conèixer tot el procés de la elaboració d’aquest producte i l’art de la seva degustació, i així difondre la cultura ancestral del cava.

giro-giro-enoturisme

 

 

Caves

Empresa de llarga tradició, som respectuosos amb la nostra herència i defensors d’una certa idea del Cava i d’una gran ambició per als vins del Penedès.

Aprofitem el nostre excepcional terrer i la nostra experiència del Mètode Tradicional o “Champenois” per aconseguir les més elegants Llargues Criances que implica la recerca d’un Gran Cava.
Sota aquests valors i conviccions vivim la marca Jaume Giró i Giró dia a dia.

 

Caves especials (ecològics)

 

 

 

Vins

En els vins, busquem la major expressió d’un terrer d’excepcional capacitat i variació, així com la preservació de la tradició dels vins de la nostra terra. Se’ns coneix, d’altra banda, per liderar la recerca de coneixements que millorin el treball a la vinya i al celler.

Intentem treballar en el respecte a la individualitat i a la llibertat d’idees, mantenint independència dels corrents o modes, fomentant la responsabilitat per l’entorn social i cultural. Tot això sota el segell de la sobrietat, discreció i la major elegància possibles. Sota aquests valors i conviccions vivim la marca Jaume Giró i Giró dia a dia.

 

Premis

En aquest enllaç podeu consultar tots els premis que han rebut pels seus productes.

Entre aquests es troben el Vinari d’or i el Gran Vinari al millor cava Gran Reserva 2016 (selecte Gran Reserva Brut Nature).

premis-giro-giro

 

 

Dades de contacte

Adreça: Cava JAUME GIRÓ I GIRÓ
c/ Montaner i Oller, 5 (Centre històric, al costat de l’Església )
Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona)

Telèfon: 938910165
Mail: cavagiro@cavagiro.com
Web: http://www.cavagiro.com/
Facebook: https://www.facebook.com/cavagiroigiro/