casa-boix-pernils

Amor per les coses ben fetes

Des de fa més de cent anys, a Casa Boix seleccionem les millors carns i realitzem una producció limitada per preservar la qualitat i els ritmes lents dels processos. D’aquesta manera, garantim una elaboració natural i autèntica, com es feia abans. El resultat: productes tendres, saborosos i amb un bouquet inigualable que són aptes per a tothom perquè no contenen gluten ni lactosa.

A l’artesania dels nostres processos sumem un esperit creatiu que es tradueix en un desig d’innovació constant per sorprendre als apassionats de la bona gastronomia.

El primer consumidor d’aquests productes és la nostra família perquè ens agrada oferir a aquelles persones que confien en nosaltres el mateix que elaborem per casa nostra. És el nostre sincer reconeixement i compromís cap a totes elles.

casa-boix-pernil

 

Productes

Pernil cuit Extra Mos Natura

Acaben de llençar al mercat el Pernil cuit Extra Mos Natura. Aquesta pernil cuit està elaborat a partir de carn de pernil de raça duroc i en la seva criança no s’han utilitzat antibiòtics a partir del 28è dia de vida de l’animal. Així que es pot etiquetar el producte com a pernil cuit extra sense antibiòtics. És un fet important doncs els antibiòtics utilitzats en l’alimentació d’animals estan relacionats amb al.lèrgies i resistències als antibiòtics en les persones, que cada vegada preocupa més.

En a seva elaboració no hi afegeixen additius (producte amb etiqueta neta, sens “E”). Això s´ha aconseguit treballant amb extractes vegetals i així com modificant el procés de massatge de la carn en la seva maduració.

I com tots els productes de Casa Boix, productes sense al.lèrgens. Quan diem sense al·lèrgens volem dir sense cap dels al·lèrgens de declaració obligatòria.

Així doncs el Pernil cuit Extra Mos Natura de Casa Boix, és un pernil sense antibiòtics, sense additius i sense al.lèrgens. Actualment no ens consta que en el mercat hi hagi cap producte amb aquestes característiques.

 

Productes

La seva gamma de productes esta formada per:

  • Casa Boix: productes de sempre de porc, porc duroc, porc ibèric, gall dindi i pollastre. Productes convencionals.
  • Mos Natura de Casa Boix: productes elaborats sense additius i amb carns d’animals lliures d’antibiòtics.
  • Bio MOS: productes ecològics. De porc, gall dindi i pollastre.

 

Pernil cuit

És l’especialitat més tradicional de casa nostra. Tendre, melós i de sabor autèntic l’elaborem amb pernils sencers de porcs que han estat alimentats de manera natural, amb cereals i sense greixos animals.

 

Pernil i espatlla fumats

La mateixa minuciosa selecció de la matèria prima i acurada elaboració del nostre pernil cuit però aportant un lleuger toc fumat de fusta natural de faig.

 

Pernil i espatlla ibèrics

És la màxima excel·lència en pernil cuit. Ofereix l’exquisida melositat i l’inconfusible sabor del pernil i l’espatlla del porc ibèric.

 

Espatlla ibèrica rostida

 

Gall dindi

Ideal per àpats lleugers i rics en nutrients beneficiosos pel nostre organisme. Productes naturals elaborats a partir de carns meloses de galls dindi de criança selecta.

 

Llom i bacon

Màxima qualitat de les peces seleccionades que s’elaboren seguint fórmules tradicionals i donant un subtil toc fumat natural.

 

 

ECO

El Pit de gall dindi cuit ECO MOS de Casa Boix, està elaborat a partir de pits sencers de galls dindis de raça negra, alimentats amb cereals procedents d’agricultura ecològica, sense transgènics, sense dioxines, sense antibiòtics i criats en camp obert. Els ritmes lents del nostre procés garanteixen un producte natural i autèntic.

 

Receptes

Al seu web podeu veureu un gran ventall d’idees per menjar bé amb els seus productes. Aquí en teniu algunes:

 

 

Dades de contacte

Adreça: C/ Escorxador s/n, nau1
08776 St Pere de Riudebitlles (Barcelona)
Tel: +34 93 899 64 66
Fax: +34 93 899 64 67
Emailcasaboix@casaboix.es
Webhttp://www.casaboix.es/
Facebook: Casa Boix
Instagram: @casaboix
Twitter: @casaboix