Bodego-productes-Carlit-10001

 

Embotits d´avui amb el gust de sempre

Són uns apassionats de la Cerdanya i de la cuina de tota la vida. Van néixer l’any 1998, i tenen una gran tradició familiar i històrica que es remunta a l’any 1935 en que van fundar Embotits Costa.

Són de Puigcerdà i es declaren fans de la Cerdanya, de la muntanya i del gust per menjar a casa i per això us conviden a tots posar-vos un trosset de la Cerdanya al plat.

S’enorgulleixen de tot allò que és fresc i es defineixen com a gent de mercat, els agrada comprar tots els seus productes cada dia al mercat i per això totes les seves matèries primeres són autòctones.

Diuen que la seva elaboració no té secret…tot ho fan com si cuinessin a casa, com han fet sempre els nostres avis i besavis.

Una vegada ho tenen tot cuinat ho envasen de diferents maneres per satisfer a tots els paladars i surten cada dia per portar a les botigues i supermercats un trosset de la Cerdanya perquè els arribi al seu plat acabat de fer.

Ells diuen que Carlit no tindria sentit sense la seva estimada Cerdanya. Les seves arrels, la seva empresa i la seva feina de cada dia no deixa de ser una mostra de la passió que els hi arrenca la seva terra.

cerdanya

 

Carlit proposa embotits d’avui amb el gust de sempre. Us animem a tastar-los.. També us en llepareu els dits amb els seus plats elaborats que segons ells, defineixen la Cerdanya.

Pa de fetge: és una variant dels patés de campanya francesos, vinculat a la Cerdanya des d’on es va estendre a d’altres comarques dels Pirineus. El pa de fetge manté les maneres i formules tradicionals i originals dels nostres avis. Es pot consumir com a aperitiu, com a embotit per a l’entrepà i com a complement d’amanides tèbies.

Magret: amb un gust intens, però suau alhora, recorda a la muntanya i la seva tranquil·litat. Fruit de la selecció d’ànecs que creixen a l’aire lliure. Es pot consumir com a complement en amanides o com a embotit. Menjar un tall de magret d’ànec serà com posar-te un trosset de Cerdanya a la boca.

Embotits: la llonganissa, la baiona, la panxeta i el pernil, marquen la tradició i les arrels de Carlit. Embotits fets amb paciència i amb aires de la Cerdanya que els donen un gust particular. Els seus embotits s’aconsegueixen gràcies a les condicions ambientals i climàtiques de la zona juntament amb l’experiència tramesa entre generacions d’elaboradors d’aquest embotit.

Pernils del Mediterrani: pernil amb els aromes típics de la muntanya de les plantes aromàtiques de la Cerdanya, el romaní, l’orenga, l’espígol… Curat de manera lenta i natural.

Pecats de la Cerdanya: un autèntic producte de muntanya, elaborat amb la millor carn i seguint les tradicions més antigues. Només porc, sal i pebre. Cap altre element, intervé per donar gust als pecats de Carlit. Una temptació constant d’un embotit aconseguit gràcies a l’experiència transmesa entre generacions.

 

Disfruteu de la Cerdanya amb tots els productes de Carlit!

carlit embotits

 

Si voleu contactar amb Carlit, aquí teniu les seves dades:

Adreça: Colònia Salvador s7n 17520 Puigcerdà
Telèfon: 972 88 11 50
Email: carlit@artesaniescarlit.com
Web: www.carlit.cat

Facebook: www.facebook.com/ArtesaniesCarlit
Twitter: www.twitter.com/A_Carlit
Instagram: @carlitartesanies