gourmet-caprici-xampinyo

CAPRICI DE XAMPINYÓ neix fruit de l´amor per la bona cuina. D´elaboració realment casolana, sense processos industrials, sense additius ni colorants. Directament de la cassola al pot!

“Cada vegada som més exigents amb els nostres hàbits culinaris”. Aquesta reflexió ens guia dia a dia a la recerca de receptes que enamorin el nostre paladar i siguin beneficioses per la salut.

CAPRICI DE XAMPINYÓ ha aconseguit aquest equilibri amb unes conserves 100% casolanes, amb una cuidada combinació d´ingredients que podràs gaudir tal qual o combinar-los amb el que més t´agradi, creant un plat únic.

CAPRICI DE XAMPINYÓ obre les portes a qualsevol tipus de consumidor: Apte per a celíacs, persones amb intoleràncies alimentàries, vegetarians i vegans.

El nostre protagonista és el xampinyó fresc, un aliment amb unes propietats nutricionals molt apreciades: Baixa aportació calòrica, vitamines del grup B i precursor de la vitamina D, baix contingut en greixos, conté minerals essencials per al correcte funcionament del nostre organisme i acció antioxidant.

Enamora al teu paladar a la vegada que cuides la teva salut, emporta´t a casa… CAPRICI DE XAMPINYÓ!

gourmet-caprici-xampinyo-diptic

Podeu consultar més informació a la seva fitxa gourmet o al seu web.