cap urdet fruits del bosc

Bolets i conserves tradicionals i artesans, com els de sempre

Al cor dels Pirineus lleidetans, dins de la petita Vall de Lord, hi trobem el poble de Sant Llorenç de Morunys. En aquesta zona, regada pels rius Cardener i Aigua de Valls i envoltada de muntanyes i boscos, s’hi recol·lecten importants quantitats de bolets i tòfones.

És en aquest indret on trobem Urdet, nascuda el 1989 com a ampliació de l’empresa familiar Conserves Urdet que comptava amb una gran experiència generacional amb els bolets i tòfones de la zona. Urdet SA s’especialitzà en la producció artesana de conserves i el dessecat de bolets silvestres i tòfones. A més, compta amb una llarga tradició en escalivar artesanament pebrot, albergínia i ceba.

El seu llarg recorregut els distingeix a l’hora de tenir una especial cura amb la recol·lecta i elaboració artesana dels productes, que juntament amb els mitjans i coneixements tecnològics de l’empresa, elimina la necessitat d’afegir additius als seus productes de gran qualitat.

Bodegon con porcini

D’entre els seus productes hi podeu trobar:

  • Bolets per a l’aperitiu, adobats amb vinagre i herbes aromatitzades: Aperitiu capellets, Aperitiu llenega rossa, Aperitiu rovelló botó, Aperitiu barreja de bolets, Aperitiu rossinyol.
  • Bolets al natural sense additius: Cama-sec, Capellets, Cep, Fredolic, Gírgola, Llenega grisa, Llenega blanca, Llenega negra, Llenega rossa, Múrgola, Rossinyol, Rovelló botó, Rovelló botó mitjà, Rovelló medalló, Rovelló primera, Rovelló trossos, Barreja de bolets.
  • Trufa amb el seu suc: Trufa negra, Trufa, Trufa negra suc, Trufa brisures, Trufa suc, Trufa indicum.
  • Fantasia del bosc: bolets aromatitzats, lleugerament avinagrats i amb oli d’oliva (Fantasia barreja delícies i Fantasia capellets delícies).
  • Delícies del bosc: bolets aromatitzats i banyats amb oli de llavors (Capellets delícies, Barreja delícies, Cep delícies, Llenega rossa delícies, Rossinyol delícies, Cep pasta).
  • Bolets dessecats: Barreja, Cama-sec, Cep, Cep en pols, Moixernó, Múrgola, Rossinyol, Trompeta.
  • Escalivada feta a foc viu i banyada amb oli d’oliva: Ceba escalivada, Pebrot escalivat, Assortit d’escalivada, Albergínia escalivada.
  • Samfaina: sofregit amb oli d’oliva de pebrot vermell, carbassó, albergínia i tomàquet.

 

 

També elaboren salses.

 

 

Dades de contacte

Adreça: C/Anselm Clavé, 21. Sant Llorenç de Morunys (25282), Lleida.
Telèfon: 973 49 21 83
Correu: urdet@urdet.com
Web: http://www.urdet.com/ca/
Facebook: https://www.facebook.com/urdet/?fref=ts