botifarra-negra-can-turret

Carnisseria-polleria des de 1910

Sembla ser, que la casa de Can Turret existia des de primers de segle, era propietat d’una família que portava com a cognom Robert.

L’origen del motiu Turret cal cercar-lo en la casa nadiua de la dona d’en Pere Robert, que era de Can Torra, i coneguda com la Torreta, i per tant el marit fou conegut com en Torret. En extingir-se aquesta família, la casa fou a un fadristern, conegut com Joanet Piler.

Al cap d’unes quantes generacions, cap a l’any 1883, l’Isidre Alsina i la Elvira Sylvain van començar a criar porcs.

xoriç-can-turret

Un bon dia, cap al 1910, van tenir una gran idea, que a hores d’ara encara funciona. Aquesta idea va ser crear una polleria-carnisseria a Sant Feliu de Codines. El mateix any s’obria una botiga a la plaça de Sant Feliu.

A l’any 1936 la botiga de la plaça va canviar d’ubicació, traslladant-se a l’actual carrer Joan Maragall. Fins l’any 1998, que s’inaugura la nova i actual botiga al carrer Travessia.

L’any 2012 es comença a innovar creant bulls de diferents gustos i tres anys més tard, al 2015, es posa en marxa la pàgina web, futura botiga online. L’any 2018 amb el bull d’olla s’arriben als 80 bulls diferents.

bulls-can-turret

 

Productes

 

Dades de contacte

Adreça: Can Turret, C/ Travessia, 7 B 08182 ST Feliu de Codines Barcelona
Telèfon: 968662422, 938660345 (obrador)
Mailinfo@canturret.com
Webhttp://www.canturret.com
Facebook: Can Turret
Twitter: @canturret