can-mabres-pastures

Carn de qualitat a la porta de casa teva

Can Mabres és una masia situada a Castellolí, comarca de l’Anoia, on han creat una explotació agropecuaria familiar destinada bàsicament a la cria i engreix de vedells.

A Can Mabres fan tot el cercle de producció, des de l’agricultura fins la ramaderia.  Treballen els camps per fer pastures durant la primavera i part d’estiu i sembren a la tardor per fer el ferratge (civada i raigràs), que és el menjar de les vaques i vedells durant els mesos d’hivern. La ramaderia segueix un sistema de criança natural. Les vaques (mares) sempre estan en règim extensiu, és a dir, pasturant pels camps i boscos. Els vedells són nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos.

També tenen un pla tècnic de gestió forestal per fer aclarides d’arbres selectives i podes de fins a 3 metres d’alçada. Això fa que el sol entri dins del bosc i creixi l’herba que serveix per pasturar les vaques. Amb aquest sistema de pastures aconsegueixen tenir el sotabosc net i menjar per les vaques, contribuint al manteniment del paissatge de la zona i ajudant a prevenir incendis forestals.

A la seva botiga online trobareu els seus productes, tant les carns com els elaborats. Disposen d’un servei a domicili que conserva la qualitat i la comoditat del consumidor. Si és una comanda a la província de Barcelona el transport és gratuït, si no, només val 7€. A més, disposen de diversos lots de productes que pots personalitzar al teu gust, per fer que el preu final sigui el més ajustat possible.

 

Productes

Tall

vedells-can-mabres

Per Can Mabres, la carn de vaca és molt especial, ja que es tracta d’un tipus de carn més engrasada i per l’edat de l’animal, es denomina “Carn vermella” o “Carn de Bou”, tot i que volen fer una breu explicació per corregir aquesta denominació de “Carn de Bou” i fer justicia a la “Carn de Vaca”. Aquest tipus de “Carn vermella” s’acostuma a consumir a restaurants especialitzats i va dirigida a consumidors que els hi agrada menjar carn més feta i madurada.

Els vedells són nascuts i crescuts a l’aire lliure, alimentats de la llet de la mare i de les pastures durant els primers sis mesos. Quasi tots els animals són nascuts a l’explotació però per donar regularitat a les entregues que fan cada mes, a vegades compren vedells a altres explotacions on també neixen a l’ aire lliure, mamen i pasturen fins els sis mesos d’edat seguint el mateix sistema de cria que el de Can Mabres.

 

Xai ecològic

xai-can-mabres

Els seus xais neixen i creixen a la seva finca, al costat de les seves mares, i s’alimenten principalment de llet materna i de pastures de la finca o camps de la vora, contribuint també a la neteja del sotabosc i a disminuir el risc d’incendis a la zona. Si utilitzen farratges i cereals, provenen de l’agricultura ecològica, i per tant són lliures d’adobs químics o pesticides.

 

Dades de contacte

Adreça: Can Mabres s/n, Castellolí, 08719, Barcelona
Telèfon: 690 608 194
Web: http://www.canmabres.com/
Facebook: Can Mabres
Twitter: https://twitter.com/canmabres