Ingredients frescos, productes ecològics, artesania i tradició

Can Garriga és una empresa familiar amb una llarga tradició en l’elaboració d’aliments. Mantenim els processos artesanals d’elaboració, rentem i tallem a mà els ingredients, i els cuinem lentament per aconseguir un sabor autènticament casolà. Hem conservat moltes de les receptes que ens han ensenyat, però també ens agrada evolucionar-les, incorporant nous ingredients, aconseguint uns sabors més autèntics i personals.

Els nostres productes són de la màxima qualitat, per aconseguir-ho tots els nostres productes són frescos, de temporada, ecològics certificats i sense conservants, alhora que ajudem a la preservació del medi ambient, del benestar i la salut dels nostres consumidors.

Els nostres ingredients provenen d’agricultors i productors locals que conreen mitjançant criteris ecològics, amb ells elaborem receptes tradicionals per aconseguir que els nostres productes siguin de la màxima qualitat, saludables i de proximitat.

 

Patés

La seva línia de patés MARGOT ecològica es basa en 3 patés cremosos (fàcilment untables) amb base proteïnica (llavors de girasol), totalment vegans i en format de 110 grams.

 

També elaboren brous i conserves.

 

Dades de contacte

can-garriga

Biocibus S.L. | Pol.ind Monguit
Adreça: C/Roca Nau A2 – L’Ametlla del Vallès
Web: cangarriga.cat
Mail: cangarriga@cangarriga.cat
Telèfon: 93 514 21 49 – 678 70 57 52