plats cuinats gorumet catala

Uns plats elaborats basats en la innovació

Cal Vivet és una empresa fundada a l’any 1865 i per tant té darrera una llarga tradició i un llarg recorregut. Actualment són la 5ª generació la que s’encarrega de la organització i segueixen amb l’esperit familiar basant-se en la qualitat i, actualment, en la innovació de diferents productes.

Han estat premiats i reconeguts com a Mestres Artesans i com a Empresa Artesana Alimentària pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

A continuació us mostrem el enorme llistat de plats elaborats dels que podreu gaudir a la seva botiga, a més dels seus embotits i carns:

  • Mandonguilles amb sípia
  • Albergínia farcida
  • Calamars farcits
  • Canelons casolans
  • Canelons d’espinacs
  • Garrí al forn
  • Garrons de porc
  • Conill al all
  • Espatlla de porc
  • Confitat d’ànec amb salsa dolça
  • Espatlla de xai al forn
  • Galtes de porc farcides
  • Galtes semi cuites
  • Llamineres farcides
  • Cuixes d’ànec a la taronja
  • Cuixes de pollastre farcides
  • Cuixa de vedella al forn
  • Ossobuc de porc
  • Peus de porc al allioli
  • Pollastre amb gambes
  • Pollastre farcit
  • Pop de platja amb patates
  • Rodó de vedella amb xampinyons i prunes
  • Rellom amb salsa de ceps
  • Vedella amb bolets

 

elaborats 2

 

Dades de Contacte: 

Adreça: C/ Rec 30, 08181 Sentmenat (Barcelona)
Telèfons: 93 715 00 29 – Fix empresa
                   667 519 698  – Jordi
Mail: embotitsvivet@calvivet.com/calvivet@calvivet.com
Web: www.calvivet.com
Facebook: https://www.facebook.com/calvivet.sentmenat