embotit gourmet catala

Embotits amb més de 150 anys d’història

Cal Vivet és una empresa fundada a l’any 1865 i per tant té darrera una llarga tradició i un llarg recorregut. Actualment són la 5ª generació la que s’encarrega de la organització i segueixen amb l’esperit familiar basant-se en la qualitat i, actualment, en la innovació de diferents productes.

Han estat premiats i reconeguts com a Mestres Artesans i com a Empresa Artesana Alimentària pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

cal-vivet

Aquí teniu un llistatd’embotits i carns que podreu trobar a la seva botiga, a més de tots els seus plats elaborats de qualitat Cal Vivet:

  • Botifarra crua: amb pebre, de calçots, de roquefort, de ceps, picant, amb poma al curri, amb trossos de butifarra negra, amb peus de proc i pernil ibèric.
  • Botifarra cuita: amb all i julivert, amb fruita confitada, de perol, de “morcilla”, negra, negra de ceba, catalana i catalana trufada.
  • Botifarra d’ou: amb calçots, amb ceps, amb albergínia escalivada, amb espinacs i pinyons, amb tonyina i olives, amb gambes i pinyes, amb pastanaga i ceba i amb poma.
  • Bulls: blanc, de ceps, de fruita confitada, de muntanya, de roquefort i negre.
  • Curats: beicon curat, xoriço xoriço gallec, fuet, llom sec amb pebre negre i vermell, llonganissa, magret d’ànec, salami,  secallona.
  • Pernils: bodega, de bellota, recebo, petita bellota, espatlla del país, espatlla recebo, Reserva Vivet.
  • Carns: bou, conill, xai, pollastre, vedella femella, tot tipus d’aus i tot tipus d’elaborats i d’hamburgueses d’aquestes carns.

 

carn gourmet catala

Guardonats amb el 2n premi del 1r Concurs Nacional a la Millor Botifarra d’Ou Artesana 2016 pel Gremi de Xarcuters de Barcelona.

segon premi ou 2016

 

Dades de contacte:

Adreça: C/ Rec 30, 08181 Sentmenat (Barcelona)
Telèfons: 93 715 00 29 – Fix empresa
667 519 698  – Jordi
Mail: embotitsvivet@calvivet.com/calvivet@calvivet.com
Web: www.calvivet.com
Facebook: https://www.facebook.com/calvivet/