cal-valls

Sucs ecològics i naturals

Cal Valls és una empresa familiar que va néixer l’any 1978 per dedicar-se a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.

Estem ubicats a Vilanova de Bellpuig, a Lleida, on la natura ha estat part fonamental de la vida de Manuel Valls i Sanfeliu, el fundador de Cal Valls. Sobre aquesta base naturista, l’empresa s’ha centrat, des dels inicis, en l’agricultura ecològica.

A principis de la dècada dels 80, els intents de comercialitzar productes horto-fructícoles d’agricultura en fresc no van tenir gaire èxit, de manera que es va reorientar l’objectiu de l’empresa cap a l’elaboració de conserves, una elaboració que ja es feia per l’autoconsum de la família.

L’elaboració de conserves es va anar adaptant a les necessitats del moment, sempre conservant l’esperit ecològic i de producte artesà. La nostra producció agrícola és íntegrament ecològica i treballem amb molta cura per tal de garantir la màxima qualitat dels nostres productes.

Avui dia, Cal Valls s’estructura en tres àrees:

–      La producció agrícola, on cultivem tomàquets, pebrots, patates, cebes…
–      L’elaboració dels productes cultivats a les nostres finques.
–      La comercialització dels nostres productes i molts altres: espàrrecs, codonyac, etc. Tots de la nostra terra.

Actualment elaborem més de 50 productes amb un volum superior a 1,5 millions de quilos de matèria primera. Podeu trobar els nostres productes a la nostra botiga online.

 

Daddes de contacte

Adreça: Camí la Plana s/n
25264, Vilanova de Bellpuig (Lleida)
Telèfon: 973 324 125
Fax: 973 324 257
Web: www.calvalls.com
Facebook: https://www.facebook.com/Cal-Valls-1157755944269487/?fref=ts