Botiga Cafès Gener

Cafès Gener Botiga

La botiga del cafè

Cafès Gener disposa d’una renovada botiga situada on hi havia el torrador original. Allà tenen una petita torrefacció on torrem els cafès més selectes i escollits, per redistribuir a les millors botigues de cafès d’origen del sud d’Europa.

A més hi trobareu tota la nostra gama d’infusions i selecció de tes, així com els complements idonis per acompanyar aquests productes.

Cafès Gener

Cafès Gener

 

Sobre Cafès Gener

Cafès Gener neix als voltants de 1950, quan Ton Viñas, propietari de l’establiment Cafè Colón de Cardona, va mostrar els secrets de torrar cafè a Josep, “el Bonany”, nascut a la pagesia propera al poble.
Aquell fet va despertar en Josep una curiositat inusitada per aquest producte i veient les seves possibilitats al mercat, començà a explorar aquest món. Persona lluitadora, de caràcter afable i generós, sense deixar les seves ocupacions al sector ramader, aviat es va fer un nom dins la comarca, no sense molt de treball i esforç ajudat en tot moment, per descomptat, per la seva dona, la Fina.

L’any 2000 es va produir un salt qualitatiu i quantitatiu important en ampliar les instal·lacions, fins aquell moment ubicades dins les muralles de Cardona, en crear una nova planta al polígon industrial, renovant i modernitzant al mateix temps tot el procés d’emmagatzematge, torrat i envasat del cafè.

Cafès Gener Botiga

Cafès Gener Botiga