Bombons Blasi

Xocolata amb més de 140 anys d´història

La filosofia de Bombons Blasi va molt lligada a l’evolució dels seus clients i de la societat sense perdre mai els origens. Som amants de la tradició, de la xocolata i de la qualitat. Procurem tenir cura dels nostres clients i intentem adaptar els nostres productes a les seves necessitats. En aquest sentit, Blasi té una sensibilitat especial envers les persones intolerants a la lactosa o el gluten i aquells que pateixen alguna al·lèrgia alimentària. La nostra intenció és que qualsevol persona pugui gaudir de la nostra xocolata sense posar en risc la seva salut i benestar. Podrem vendre més o menys però res ens dóna més satisfacció que poder arribar al major nombre possible de persones.

 

5 generacions amb la mateixa passió

Al llarg de 5 generacions i 140 anys d’història, la família Cordomí ha treballat la seva passió en diferents emplaçaments de Barcelona. Actualment l’empresa es troba situada al carrer Alfons XII, nº26 (Sant Gervasi). A l’obrador hi treballen la quarta i cinquena generació de Bombons Blasi: En Xavier, en Sergi i en Pau Cordomí. De la botiga s’encarrega la Montse, dona i mare dels xocolaters, en col·laboració amb la seva ajudant Alba.

Podeu encarregar, venir a comprar o simplement a resoldre els vostres dubtes a la nostra botiga, situada al carrer Alfons XII, nº 26. Trobareu un espai agradable en què pretenem ser atents amb tothom i oferir-vos una solució a cada necessitat. A més, es tracta d’un lloc singular, no només pels aromes que t’envolten, sinó també per la seva decoració carregada de simbolisme i tradició. L’aparador és una part essencial que us permetrà captar les creacions més significatives de cada temporada. A l’hivern, els torrons de Nadal; a la tardor, els bombonyols; a l’estiu, els bombons de llimona i taronja i a la primavera, les inconfusibles mones de pasqua. Tot l’aparador ha estat minusciosament preparat per oferir-vos una mostra de tot el que podeu arribar a trobar dins.

bombons-blasi-botiga

 

Bombons i especialitats

Bombons Blasi

Xocolata

Bombons Blasi Xocolata

 

Cacau

Bombons Blasi Cacau

 

Crema de cacau

Bombons Blasi Crema de Cacau

 

També podeu consultar la fitxa de la seva botiga.

 

Dades de contacte

Adreça: Carrer d’Alfons XII, 26. 08006 – Barcelona
Telèfon: 934 155 279