bombons-blasi-botiga

Un espai que respira personalitat

La filosofia de Blasi va molt lligada a l’evolució dels seus clients i de la societat sense perdre mai els origens. Som amants de la tradició, de la xocolata i de la qualitat. Procurem tenir cura dels nostres clients i intentem adaptar els nostres productes a les seves necessitats. En aquest sentit, Blasi té una sensibilitat especial envers les persones intolerants a la lactosa o el gluten i aquells que pateixen alguna al·lèrgia alimentària. La nostra intenció és que qualsevol persona pugui gaudir de la nostra xocolata sense posar en risc la seva salut i benestar. Podrem vendre més o menys però res ens dóna més satisfacció que poder arribar al major nombre possible de persones.

Al llarg de 5 generacions i 140 anys d’història, la família Cordomí ha treballat la seva passió en diferents emplaçaments de Barcelona. Actualment l’empresa es troba situada al carrer Alfons XII, nº26 (Sant Gervasi). A l’obrador hi treballen la quarta i cinquena generació de Bombons Blasi: En Xavier, en Sergi i en Pau Cordomí. De la botiga s’encarrega la Montse, dona i mare dels xocolaters, en col·laboració amb la seva ajudant Alba.

 

La Botiga

Podeu encarregar, venir a comprar o simplement a resoldre els vostres dubtes a la nostra botiga, situada al carrer Alfons XII, nº 26. Trobareu un espai agradable en què pretenem ser atents amb tothom i oferir-vos una solució a cada necessitat. A més, es tracta d’un lloc singular, no només pels aromes que t’envolten, sinó també per la seva decoració carregada de simbolisme i tradició. L’aparador és una part essencial que us permetrà captar les creacions més significatives de cada temporada. A l’hivern, els torrons de Nadal; a la tardor, els bombonyols; a l’estiu, els bombons de llimona i taronja i a la primavera, les inconfusibles mones de pasqua. Tot l’aparador ha estat minusciosament preparat per oferir-vos una mostra de tot el que podeu arribar a trobar dins.

bombons-blasi

 

Productes

 

Elements històrics de la botiga

La botiga conté elements històrics que ja són part del nostre llegat i que ens agrada compartir-los amb tothom:

Són peces d’un gran valor històric que permeten entendre ràpidament que es tracta d’una família dedicada durant 140 anys al món de la xocolata. A més, Blasi va haver de traslladar moltes de les seves antigues màquines al Museu de Xocolata de Barcelona, ja que per la seva magnitud ja no tenien cabuda a la botiga.

 

També podeu consultar la fitxa de xocolata.

 

Dades de contacte

Adreça: Carrer d’Alfons XII, 26. 08006 – Barcelona
Telèfon: 934 155 279