Bodega Miquel Jané

Bodega Miquel Jané

 

Celler familiar que impulsa l’enoturisme

Bodega Miquel Jané és un celler 100% familiar que compta amb 57 ha de vinya i celler propis, on elaboren els seus vins Miquel Jané i el seu Clàssic Penedès.

Donen la possibilitat d’elaborar vi en el seu celler a viticultors, impulsant així la indústria vinícola del territori. A més, el celler pren la iniciativa perquè l’experiència sigui enriquidora i profitosa per a ambdues parts. Ofereixen tot el servei de producció des de l’entrada del raïm fins la sortida del vi embotellat, etiquetat i encaixat. Fan el servei íntegre o parcial segons les necessitats de cada client i també treballen per a petits productors.

Celler Miquel Jané

Celler Miquel Jané

Característiques del celler:

  • Maquinària d’última tecnologia
  • Sala de botes
  • Magatzem per estocar el producte acabat
  • Celler amb el certificat ecològic i convencional
  • Adscrita a la DO Penedès i DO Catalunya
Celler Miquel Jané

Celler Miquel Jané

Les vinyes

Les vinyes estan situades és una zona privilegiada del Penedès, al terme de Font-Rubí, l’anomenat balcó del Penedès. Som a l’altíssim Penedès, on els 650m d’alçada sobre el nivell del mar, donen als seus vins un caràcter únic, un clima més continental i sec, fan que tinguin unes maduracions lentes i òptimes, que deriven en uns vins amb unes acideses destacades. Els sòls de les seves finques són argilo-calcàris, i bastant profunds.

Vinyes Miquel Jané

Vinyes Miquel Jané

 

Els vins

Els vins són joies, combinació tots els elements òptims per tal que cada ampolla sigui única. Han estat guardonats amb diversos premis, tant nacionals com internacionals. En aquest enllaç podeu veure totes les seves característiques.

Baltana Blanc

Baltana Blanc

Parellada

Parellada

Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc

Clàssic Penedès Sauvignon Blanc

Clàssic Penedès Sauvignon Blanc

 

Clàssic Penedès Parellada

Clàssic Penedès Parellada

Cabernet Sauvignon Rosé

Cabernet Sauvignon Rosé

Syrah Ecològic

Syrah Ecològic

Baltana Negre

Baltana Negre

Baltana Selecció

Baltana Selecció

Restaurant Bodega Miquel Jané

Restaurant Miquel Jané

Restaurant Miquel Jané

El celler disposa de restaurant, obert tots els caps de setmana i entre setmana per a grups. Està pensat per tothom qui vulgui gaudir d’un fantàstic menú de brasa o de calçotada, segons la temporada. La brasa es fa a l’aire lliure, amb sarments i ceps de les seves pròpies vinyes velles. S’utilitzen productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat. També adapten els menús segons les necessitats dels clients (vegetarians, celíacs, al·lèrgies, etc.).

Brasa

Brasa

Calçotada

Calçotada

Cargolada

Cargolada

 

A més, tots els dissabtes i diumenges a les 11h organitzen visites a les vinyes i al celler amb degustació dels 5 vins que elaboren a la finca.  Podreu descobrir els secrets de la seva terra i l’art d’elaborar vi i tastar-lo per interpretar tota la seva complexitat. Una jornada única de natura, viticultura i enologia. Un passeig per les vinyes, una part enològica entre premses i bótes i finalitzant, com no pot ser d’una altra manera, amb un tast dels seus vins i de productes regionals mentre s’imparteix el curs de tast.

Restaurant Miquel Jané

Restaurant Miquel Jané

 

 

Sala d’esdeveniments

Sala d'esdeveniments

Sala d’esdeveniments

Bodega Miquel Jané està situat en un entorn idíl·lic, envoltat de vinyes i boscos. Disposa de dues sales adaptables a tot tipus de celebracions i esdeveniments. A més, el celler disposa de zones a l’aire lliure: un pati interior i un jardí amb vista que permeten gaudir de diversos espais, així com un pàrquing d’àmplia capacitat. Un lloc ideal que s’adapta a les teves necessitats. En aquest enllaç podeu veure una panoràmica de cadascun dels espais, així com sol·licitar pressupost.

Pati

Pati Miquel Jané

 

Enoturisme

Potencien l’enoturisme amb una gran oferta d’activitats relacionades amb el món del vi. En aquest enllaç podeu consultar totes les propostes, que podeu reservar fàcilment. Experiències i estades enològiques, enogastronòmiques, enoturisme d’aventura, rutes històriques… sempre amb la professionalitat i el bon vi com a bandera. Rutes en bici, a cavall, en segway… Visites al celler, les vinyes i ciutats… Dinars, sopars i degustacions exclusius… Un gran ventall que no et deixarà indiferent.

A més, t’ofereixen els següents descomptes en algunes de les activitats més demandades. Si feu click al nom de l’activitat us podeu descarregar el vostre val de descompte!

Enoturisme Miquel Jané

Enoturisme Miquel Jané

 

També podeu gaudir d’aquest descompte de 5€ en la resta d’activitats amb el nostre codi AM5FMJD8Z

Dades de contacte

Adreça Celler: Masia Cal Costas s/n
08736 Guardiola de Font-Rubí
Adreça Oficina Barcelona: Prats de Molló 6 , Baixos 1ª
08021 Barcelona
Telèfon: 93 414 09 48
Mail: info@jmiqueljane.com
Web: https://www.miqueljane.com
Facebook: https://www.facebook.com/bodegajmiqueljane
Instagram: https://www.instagram.com/bodegamiqueljane/
Twitter: https://twitter.com/MiquelJane