olives-blaiperis

Olives gourmet de la Terra Alta

Blai Peris porta en el seu ADN l’empremta creativa i emprenedora d’Eduardo Peris, alma matter de l’empresa des de 1985, quan va decidir envasar el primer pot de olives varietat Empeltre. El nom de la Companyia fa honor al pare d’Eduardo, i avui són els seus fills i nebots els que s’incorporen al projecte, col•laborant amb Eduardo en la diversificació i expansió de l’empresa.

Entre camps d’oliveres, ametllers i vinya, cultius de les terres de secà propis de la Terra Alta (Tarragona), va néixer Blai Peris, una empresa familiar amb devoció per experimentar, descobrir, delectar els sentits a través d’una matèria primera humil i abundant en aquesta comarca del sud-oest català, bàsica en la cultura gastronòmica mediterrània i amb una infinitat de possibilitats: l’oliva.

Així va començar la diversificació, ampliant la gamma de productes: olives Arbequina i olivades de sabors, en una constant recerca de estudiats maridatges que sorprenen al consumidor.
Trenta anys després, Blai Peris continua la seva aposta per aportar qualitat, creativitat i honestedat al món de l’alimentació. Avui podem parlar d’una família de productes que creix: Olives, olivades, salses de tomàquet i la nostra gamma de productes ecològics.

Des d’aquell primer pot de olives empeltre, Eduardo Peris va continuar ampliant la petita empresa. Seguint el seu instint, va provar amb diversos mètodes de conservació que no oferien un resultat a l’altura de les seves expectatives, i que finalment el van portar a crear un de propi sense necessitat de recórrer a agents químics, obtenint així el resultat que ell volia: artesanal i de altíssima qualitat.

Elaboren olives, olivades i salses.

 

Les olives

La seva fàbrica és una gran cuina amb processos de conservació propis, que respecten al màxim les propietats de les nostres olives. El resultat: un producte únic i excel•lent.

 

Olives arbequines

Tant el temps com temperatura que apliquen en el procés d’elaboració, són la clau per mantenir les seves qualitats nutritives i gustatives intactes. Una branqueta de farigola dóna el toc aromàtic a aquests petits i carnosos fruits, grans en sabor.

arbequines-blaiperis

 

Olives empeltre

Del Baix Aragó i la Terra Alta. Maduren en l’olivera, i en el procés de conservació reben un bany d’oli extra verge a la temperatura justa. Gràcies a això, les podem envasar sense líquid, mantenint inalterades les seves característiques.

empeltre-blaiperis

 

Blai Peris SL

Adreça fàbrica:  C. Ferreries, s/n
43785 – BOT (Tarragona)

Adreça oficines: C. Vilafranca 15, Bajos
08776 – Sant Pere de Riudebitlles (Barcelona)

Telèfon: 938 997 237

Correu electrònic: info@blaiperis.es

Web: http://blaiperis.es/joomla/index.php/menu

Facebook: https://www.facebook.com/blaiperis?ref=hl

Twitter: https://twitter.com/Blai_Peris

Instagram: https://www.instagram.com/blaiperis/