blaiperis-olivades

Descobreix les possibilitats de la pasta d´oliva

Blai Peris porta en el seu ADN l’empremta creativa i emprenedora d’Eduardo Peris, alma matter de l’empresa des de 1985, quan va decidir envasar el primer pot de olives varietat Empeltre. El nom de la Companyia fa honor al pare d’Eduardo, i avui són els seus fills i nebots els que s’incorporen al projecte, col•laborant amb Eduardo en la diversificació i expansió de l’empresa.

Entre camps d’oliveres, ametllers i vinya, cultius de les terres de secà propis de la Terra Alta (Tarragona), va néixer Blai Peris, una empresa familiar amb devoció per experimentar, descobrir, delectar els sentits a través d’una matèria primera humil i abundant en aquesta comarca del sud-oest català, bàsica en la cultura gastronòmica mediterrània i amb una infinitat de possibilitats: l’oliva.

Així va començar la diversificació, ampliant la gamma de productes: olives Arbequina i olivades de sabors, en una constant recerca de estudiats maridatges que sorprenen al consumidor.
Trenta anys després, Blai Peris continua la seva aposta per aportar qualitat, creativitat i honestedat al món de l’alimentació. Avui podem parlar d’una família de productes que creix: Olives, olivades, salses de tomàquet i la nostra gamma de productes ecològics.

Des d’aquell primer pot de olives empeltre, Eduardo Peris va continuar ampliant la petita empresa. Seguint el seu instint, va provar amb diversos mètodes de conservació que no oferien un resultat a l’altura de les seves expectatives, i que finalment el van portar a crear un de propi sense necessitat de recórrer a agents químics, obtenint així el resultat que ell volia: artesanal i de altíssima qualitat.

Elaboren olives, olivades i salses.

 

Olivades

La pasta d’oliva és un producte amb enorme gust i possibilitats gastronòmiques, i a més conserva totes les propietats de l’oliva original. Des de l’any 2000, estem innovant i oferint sabors que et sorprenguin dia a dia a la teva cuina.

 

Olivada empeltre

Elaborada 100% amb oliva empeltre de taula. Té un gust suau, delicat i lleugerament ametllat. Pasteuritzada a temperatura adequada, aquesta olivada conserva totes les qualitats gustatives aromàtiques de les olives.

olivada-empeltre

Olivada arbequina

Una gran olivada elaborada amb aquesta carnosa oliva. La preparen 100% amb arbequines macerades. Cada flascó d’aquesta deliciosa pasta monovarietal tanca tota la intensitat d’aquesta petita gran oliva.

olivada-arbequinaOlivada amb all

Un matrimoni que porta a la perfecció: l’all i l’oliva es volen, per això han combinat un 94% d’olivada empeltre amb un 6% d’all, obtenint un agradable toc all. Un parell d’idees: Prova amb carns a la brasa, o substitueix amb ella a l’allioli.

olivada-amb-all

Olivada amb cacau

Dos sabors amb cert toc amarg que combinen a la perfecció: cacau i olives. Han fos aquests dos ingredients amb un 96% de pasta de arbequines i un 4% de cacau pur. Un resultat sorprenent que mostra tota la seva essència en plats calents.

olivada-amb-cacau

Olivada picant

Què passa si barregem pasta d’oliva Empeltre en un 99,5% amb un 0,5% de picant? Doncs que obtenim aquesta Olivada picant, una sensació suau amb espurna, ideal per matisar plats com amanides, pizzes, canapès i al que s’atreveixi teva imaginació.

olivada-picant

Olivada dolça

També la podríem anomenar melmelada agredolça d’oliva. Per què? Doncs perquè conté mel i sucre bru en un 44%, i aquesta combinació et sorprendrà. Molt polivalent, es pot usar en plats freds, calents i fins i tot postres.

olivada-dolça

 

Blai Peris SL