mel-muria-productes

Mel Muria (www.mielmuria.com), apicultors des de 1810, serà present a BioFach amb la seva gamma de productes ecològics Bio Muria. La present edició de la fira internacional per excel·lència de productes orgànics i ecològics se celebrarà a la ciutat alemanya de Nuremberg, del 15 al 18 d’aquest mes de febrer.

BioFach és el punt de trobada per a proveïdors i responsables de producció i comerç en la indústria orgànica a nivell internacional. L’edició anterior va comptar amb la presència de més de 2.500 expositors de 80 països (el 69% dels quals internacionals) i més de 45.000 visitants professionals.

La col·lecció Bio Muria està composta per tres gammes de producte: Mel Ecològica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors.

En concret, aquesta última va ser guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la 23a edició de la Fira de Productes Biològics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016, concedit per l’Associació Vida Sana, sent triada entre més de 18.000 referències de productes ecològics.

miel_ecologica_bio_muria-e1464190038826

Mel de Sabors / Col·lecció de 12 varietats de mel de diferents sabors: bosc amb all negre; bosc amb llavors de cacau; mil flors amb canyella; mil flors amb cúrcuma; muntanya amb gingebre; muntanya amb pròpolis; romaní crua amb gelea reial; mil flors amb vainilla i pa d’abelles, mel de bosc amb pol·len fresc.

Mel Ecològica / Col·lecció de 11 varietats de mel: bruc, castanyer, bosc, mil flors, eucaliptus, muntanya, farigola, cantueso, taronger, acàcia, romaní. La col·lecció també compta amb pol·len natural.

Xarops i Suplements Alimentaris / Gamma de xarops de pròpolis i suplements alimentaris: gelea reial per a nens, adults i 3a edat, gelea reial fresca, pol·len fresc, extracte de pròpolis, els xarops Adulmur i Infamur, els esprais Oralmur amb pròpolis i Oralmur amb pròpolis i aranja i les dragees Defenmur, Estimur i Geliomur.

La família Muria, 6a generació d’apicultors, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterranis i la tecnologia més avançada per crear una gamma de productes apícoles d’altíssima qualitat.

Mel Muria, acreditada pel segell Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera, ha tancat 2016 amb el 1r Premi a la Millor Mel de Romaní i de Bosc en el 2n Concurs de mels monoflorals del Congrés Nacional d’Apicultura celebrat a Granada.

Muria també ha sabut projectar de manera internacional seus productes amb artMuria: quatre varietats de mel de luxe (romaní, taronger, alta muntanya i bosc) d’excel·lent qualitat, que triplica els nivells de pol·len, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.

artMuria es distribueix a nivell europeu en països com França, Bèlgica, Holanda, Suïssa o el Regne Unit. Al continent asiàtic és present al Japó, Corea del Sud, Hong Kong, l’Aràbia Saudita i recentment a Taiwan (Xina). Aquesta marca de mel de luxe iniciarà en breu la seva distribució a altres països del Golf Pèrsic i als Estats Units.