herbes-urgell

 

BERNAU HERBES DE L´URGELL

 

ORÍGENS: UNA INICIATIVA AGRÍCOLA

Entre les comarques de l’Urgell i la Segarra, en terres de castells i fonts; terres de pagesia. On l’activitat agrícola ha estat el bressol de la nostra cultura i la nostra història. Bernau Herbes de l’Urgell és la resposta a les inquietuds i dinamisme en la implantació de cultius alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i oliveres de la nostra comarca. Un bon coneixement del medi, maquinària apropiada i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el cultiu d’una gran varietat de plantes amb finalitats medicinals i aromàtiques. Pràctiques agrícoles excel·lents, traçabilitat en tots els processos i el respecte meticulós pel nostre entorn, ens permet avui oferir un producte, lliure de pesticides, amb una alta qualitat en principis actius, sabor i aspecte.

 

BODEGO

 

TRADICIONS: LA NOSTRA TERRA

Plantes aromàtiques i medicinals cultivades als voltants de les comarques de l’Urgell i la Segarra, a la vall del riu Ondara, de paisatge diversificat i singular rendint tribut al castell de Fonolleres. Un sol abrasador a l’estiu i un hivern fred, fa d’aquesta adversa climatologia una meravellosa combinació de terres de cultiu. Terres ancestrals, crescudes a l’ombra del passat entre oliveres, ametllers i pastures, s’enriqueixen amb les últimes tecnologies sostenibles per a la conservació i protecció de l’entorn. Com a resultat d’aquestes condicions favorables i l’exactitud de la nostra producció i controls de procés, podem oferir una àmplia i variada selecció de productes sans i nutritius com: plantes medicinals i aromàtiques, infusions orgàniques, espècies i mels.

 

BERNAU HERBES DE L’URGELL: INFUSIONS I TES

Bodegó infusions

Infusions Naturals – Caixa 25 unitats

BONA NIT: Per a un bon descans / Melissa, Camamilla, Passiflora

BON PROFIT: Per a una bona digestió / Anís, Camamilla, Mena, M. Lluïsa

BON DIA: Per començar un bon dia. Tonificant i depuratiu / Salvia, Menta, Timó

HERBA FRESCA: A qualsevol hora del dia / Melissa, Menta

CAMAMILLA: Regulador de les digestions

MELISSA AMB M. LLUÏSA: Tònic per al sistema nerviós

POLIOL MENTA: Excel·lent regulador estomacal

EQUINÀCEA AMB TIMÓ: Afavoreixen les defenses del cos

 

Les mateixes espècies vegetals també es serveixen en 1 kg, 250 gr. i 100 gr.

 

 Bodego tes

 

També disposem de TES, bossa estàndard 100 gr.

NEGRES: Canyella, Cistell de Fruites, Xocolata-Taronja, Crema Catalana, Earl Grey, Maduixa, Mil Flors, Taronja, Pakistanés, Assam, Ceilán, Darjeeling, English Breakfast, Loto, Coco, Te amb Equinàcea, Te amb herbes de la Segarra.

VERDS: Gunpowder, Japan Sencha, Gessamí, Menta, Vainilla, Verd amb Equinàcea.

ROIG: Pu-Erh

BLANC: Pai Mu Tan

ALTRES: Yerba Mate, Kukicha, Fruites del Bosc, Llima-llimó, Taronja-pinya, Poma Hibisco, Rooibos, Rooibos i canyella, Instantani de poma, Goji amb nabius, Papaia i mandarina, Rooibos amb equinàcea.

 

 

Podeu consultar les altres fitxes de mels i melmelades, olis i vinagres, conserves, espècies, i disposen de botiga, situada a Cervera.

 

 

Dades de contacte

Bernau Herbes 12

Adreça botiga: AVDA. CATALUNYA 17 , Cervera
Telèfon botiga: 973 532 635
Adreça central i obrador: El Moli, Fonolleres
Telèfons central: 619 949 997 / 616 925 196
Mail: bernau@bernauherbes.com
Web: http://www.bernauherbes.com
Facebook: https://www.facebook.com/bernau.herbes