herbes-urgell

 

BERNAU HERBES DE L´URGELL

ORÍGENS: UNA INICIATIVA AGRÍCOLA

Entre les comarques de l’Urgell i la Segarra, en terres de castells i fonts; terres de pagesia. On l’activitat agrícola ha estat el bressol de la nostra cultura i la nostra història. Bernau Herbes de l’Urgell és la resposta a les inquietuds i dinamisme en la implantació de cultius alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i oliveres de la nostra comarca. Un bon coneixement del medi, maquinària apropiada i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el cultiu d’una gran varietat de plantes amb finalitats medicinals i aromàtiques. Pràctiques agrícoles excel·lents, traçabilitat en tots els processos i el respecte meticulós pel nostre entorn, ens permet avui oferir un producte, lliure de pesticides, amb una alta qualitat en principis actius, sabor i aspecte.

BODEGO

 

TRADICIONS: LA NOSTRA TERRA

Plantes aromàtiques i medicinals cultivades als voltants de les comarques de l’Urgell i la Segarra, a la vall del riu Ondara, de paisatge diversificat i singular rendint tribut al castell de Fonolleres. Un sol abrasador a l’estiu i un hivern fred, fa d’aquesta adversa climatologia una meravellosa combinació de terres de cultiu. Terres ancestrals, crescudes a l’ombra del passat entre oliveres, ametllers i pastures, s’enriqueixen amb les últimes tecnologies sostenibles per a la conservació i protecció de l’entorn. Com a resultat d’aquestes condicions favorables i l’exactitud de la nostra producció i controls de procés, podem oferir una àmplia i variada selecció de productes sans i nutritius com: plantes medicinals i aromàtiques, infusions orgàniques, espècies i mels.

 

BERNAU HERBES DE L´URGELL: ESPÈCIES


BODEGO ESPECIES1

 

En els mateixos camps on es conreen espècies vegetals per ús medicinal, també es produeixen espècies vegetals per ús condimentari.
Un ampli assortit de varietats per la cuina, des de les més tradicionals a les més novedoses.

 

BODEGO ESPECIES2

 

També elaboren infusions i tes, mels i melmelades, olis i vinagres, conserves,  i disposen de botiga, situada a Cervera.

 

Dades de contacte

Bernau Herbes 12

Adreça botiga: AVDA. CATALUNYA 17 , Cervera
Telèfon botiga: 973 532 635
Adreça central i obrador: El Moli, Fonolleres
Telèfons central: 619 949 997 / 616 925 196
Mail: bernau@bernauherbes.com
Web: http://www.bernauherbes.com
Facebook: https://www.facebook.com/bernau.herbes