herbes-urgell

 

BERNAU HERBES DE L´URGELL

ORÍGENS: UNA INICIATIVA AGRÍCOLA

Entre les comarques de l’Urgell i la Segarra, en terres de castells i fonts; terres de pagesia. On l’activitat agrícola ha estat el bressol de la nostra cultura i la nostra història. Bernau Herbes de l’Urgell és la resposta a les inquietuds i dinamisme en la implantació de cultius alternatius als tradicionals de cereal, ametllers i oliveres de la nostra comarca. Un bon coneixement del medi, maquinària apropiada i la nostra experiència agrícola, ens ha permès el cultiu d’una gran varietat de plantes amb finalitats medicinals i aromàtiques. Pràctiques agrícoles excel·lents, traçabilitat en tots els processos i el respecte meticulós pel nostre entorn, ens permet avui oferir un producte, lliure de pesticides, amb una alta qualitat en principis actius, sabor i aspecte.

BODEGO

 

TRADICIONS: LA NOSTRA TERRA

Plantes aromàtiques i medicinals cultivades als voltants de les comarques de l’Urgell i la Segarra, a la vall del riu Ondara, de paisatge diversificat i singular rendint tribut al castell de Fonolleres. Un sol abrasador a l’estiu i un hivern fred, fa d’aquesta adversa climatologia una meravellosa combinació de terres de cultiu. Terres ancestrals, crescudes a l’ombra del passat entre oliveres, ametllers i pastures, s’enriqueixen amb les últimes tecnologies sostenibles per a la conservació i protecció de l’entorn. Com a resultat d’aquestes condicions favorables i l’exactitud de la nostra producció i controls de procés, podem oferir una àmplia i variada selecció de productes sans i nutritius com: plantes medicinals i aromàtiques, infusions orgàniques, espècies i mels.

 

BERNAU HERBES DE L´URGELL: CONSERVES

bodego bolets 

Bolets de recol·lecció silvestre seleccionats, netejats, classificats i assecats. Per utilitzar-los es recomana posar en remull durant 1 hora.

 

PORCINI BOLETS 20 gr.

TROMPETES CRATERELLUS CORNUCOPIOIDES 20 gr.

MARASMIUS OREADES MOIXERNONS 20 gr.

BARREJA DE BOLETS 20 gr.

BOLETS MOLTS

 

Bodegó sucs 

Actualment disposem de suc de poma Gala i suc de pera, s’utilitza fruita fresca de primera qualitat acabada de collir de l´arbre en el punt òptim de maduració. Conté moltes vitamines, entre elles la vitamina C. Els nostres sucs són 100% naturals.

SUC DE POMA GALA 1 l.

SUC DE POMA GALA 250 ml.

SUC DE PERA AMB LLIMONA 1 l.

SUC DE PERA AMB LLIMONA 250 ml.

 

També elaboren infusions i tes, mels i melmelades, olis i vinagresespècies, i disposen de botiga, situada a Cervera.

 

Dades de contacte

Bernau Herbes 12

Adreça botiga: AVDA. CATALUNYA 17 , Cervera
Telèfon botiga: 973 532 635
Adreça central i obrador: El Moli, Fonolleres
Telèfons central: 619 949 997 / 616 925 196
Mail: bernau@bernauherbes.com
Web: http://www.bernauherbes.com
Facebook: https://www.facebook.com/bernau.herbes