Barcelona Mediterranean Wine

Barcelona Mediterranean Wine, innovació i passió pel vi

Barcelona Mediterranean Wine és una empresa dedicada a l’elaboració, embotellament i comercialització d’ampolles de vi amb DO Penedès. Enòlegs de gran prestigi són els encaregats d’elaborar una selecta selecció de vins que uneix passió i modernitat. Qualitat i excel·lència que es pot apreciar a cada glop.

La filosofia de la seva empresa és treballar amb passió, honestedat i transparència per dur a terme una empresa amb sentit, recorregut en el camí de la confiança i l’emoció.

 

Celler Barcelona Mediterranean Wine

Barcelona Mediterranean Wine

El seu celler està situat a «La Ràpita», al municipi de Santa Margarida i el Monjos, a la comarca de l’Alt Penedès. Per tant, es troben en un entorn privilegiat fa que el cultiu de la vinya sigui òptim i divers. Així doncs, en el cor de la Denominació d’Origen Penedès, es nota la influència del sol i del mar Mediterrani.  Per tant, fan que cada ampolla sigui un contenidor d’emocions i sensacions.
La combinació el procediment tradicional amb les darreres tecnologies. L’artesania de sempre amb més qualitat. Així doncs,  amb una minuciosa atenció a cada etapa de l’elaboració obtenen els millors resultats.

Vins Barcelona Mediterranean Wine

Els vins estan elaborats per enòlegs de gran prestigi, a partir del millor raïm. Després, tot combinant tradició i innovació es va pas a pas per aconseguir que cada ampolla tingui personalitat. Premsat, fermentació, criança, cupatge i embotellar. Etapes essencials per arribar a l’exit final. Aquí podeu veure les seves creacions.

Barcelona Mediterranean Wine

 

Dades de contacte

Direcció Oficina: Avda Josep Tarradellas 54, local 1.
08029 Barcelona.
Tel. Oficina: (+34) 933 622 177
Direcció: Camí de les Masses s/n.
08730 Santa Margarida i Els Monjos.
Tel. Celler: (+34) 938 98 00 34
Mail: info@barcelonawinery.com
Web: https://barcelonamediterraneanwine.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/BarcelonaMediterraneanWine
Instagram: https://www.instagram.com/barcelonamediterraneanwine/