artmuria-dispensador


La marca de mel de luxe artMuria ha ideat un dispensador de mel, destinat a Hotels i Restaurants de cinc estrelles, perquè aquesta vagi directament del rusc a la taula.

Es tracta d’una estructura de ferro forjat, que sosté un panell d’una de les varietats artMuria, i que sota disposa d’una safata d’acer inoxidable, col·locada en suau pendent, perquè la mel degoti i caigui directament en un recipient. Les arnes van segellades amb cera d’abella i per al seu ús només cal retirar-la.

El prototip, habitual en el sector de l’Hostaleria de luxe a nivell europeu, s’ofereix en esmorzars bufet i es col·loca en la taula dels comensals perquè aquests gaudeixin d’una mel saborosa i original, sense cap tipus de manipulació ni procés industrialitzat.

Perquè el producte arribi en òptimes condicions al seu destí, artMuria comercialitza unes caixes que faciliten tot el procés logístic.

artMuria és una creació de la família Muria, apicultors des de 1810: una mel de luxe amb un alt contingut en pol·len i una concentració màxima d’aromes i propietats per a les taules i paladars més exigents, comercialitzada en diversos formats i amb presentacions de luxe.

Les mels de artMuria, que recentment ha ampliat la seva gamma de sabors, es distribueixen a nivell europeu en països com el Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica i Holanda. Al continent asiàtic són presents al Japó, Corea del Sud, Aràbia Saudita i Hong Kong. També s’espera que aviat estiguin disponibles en els establiments i cadenes més prestigiosos d’Estats Units i resta de països del Golf Pèrsic.

La companyia, en plena fase d’expansió nacional i internacional i que manté un creixement sostingut, és reconeguda per la seva gestió empresarial i la seva constant innovació en el món de l’apicultura i la gastronomia.