arros-integral-verdures-saltades

 

Un plat d´arròs més que saludable

 

Ingredients per a la recepta

  • 400 g d’arròs integral d’Entornalls
  • 2 Pastanagues    
  • 150 g de mongetes tendres    
  • 1 Coliflor petita    
  • 1 Ceba    
  • 2 Carxofes    
  • 1 Gra d’all    
  • Oli d’oliva d’Entornalls    
  • Pebre    
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer, coem l’arròs integral en abundant aigua durant una hora, l’escorrem i el reservem.
  2. Netegem i tallem totes les verdures finament i les saltegem a foc fort amb una mica d’oli.
  3. Quan les verdures estiguin saltejades, afegim l’arròs i ho ofeguem tot junt.
  4. Ratllem una mica de gingebre per sobre, posem a punt de sal i servim.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature del Celler Carles Andreu, un cava que s’ofereix al tast com un cava jove, fàcil de degustar però amb una forta personalitat. A la vista ens expressa part de la seva relativa joventut: amb un color groc palla amb tons verdosos, el perlat és excel·lent, amb una persistent corona a la copa.

carles-andreu-brut-nature

Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/arroz-integral-verduras-salteadas