Arròs-de-verdures-marisma

 

El sabor del Delta de l´Ebre

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 300 grams d’arròs Marisma de Lo Nostre Arròs
  • 1 l de brou de verdures
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó petit
  • 1 albergínia petita
  • 100 grams de bròquil
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades de salsa de tomàquet
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Pela i talla la ceba i l’all a daus petits. Reserva-ho.
  2. Neteja la resta de verdures i talla-les a daus més grans.
  3. Reserva-les per separat. En un cassó amb 100 ml d’oli calent, ofega la ceba sense que arribi a daurar-se.
  4. Quan estigui a mitja cocció, afegeix- hi el pebrot vermell, el verd, la pastanaga i el bròquil. Ofega’ls també i, quan el sofregit estigui quasi a punt, afegeix-hi el carbassó i l’albergínia; salpebra-ho al gust.
  5. En el moment en què estiguin lleugerament cuits, afegeix-hi l’all i la salsa de tomàquet.
  6. Després, incorpora-hi l’arròs varietat marisma i el brou calent.
  7. Cou la preparació un quart d’hora.
  8. Deixa-ho reposar uns minuts abans d’emplatar-ho.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Marisma, una cervesa d’arròs artesana d’entrada agradable i refrescant, suau i dolça, amb una bombolla fina. Pas en boca lleuger amb el record del safrà. Final de boca lleuger per la poca presència de llúpols naturals en flor.

cervesa-marisma

Recepta extreta de: http://lonostrearros.cat/arros-de-verdures/