Ingredients

  • ½ kg de rap
  • 8 escamarlans
  • Brou de peix
  • 4 grapats d’arròs
  • 1 cullerada de salsa romesco
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba
  • 1 pebrot roig
  • 3 o 4 tomàquets pelats
  • Pebre roig dolç
  • Safrà
  • Julivert
  • Oli
  • Sal

 

Preparació

  1. En una cassola amb oli ben calent sofregim els escamarlans, els retirem i els reservem.
  2. A la mateixa cassola sofregim el rap durant dos minuts i el reservem.
  3. Tot seguit fem el sofregit. Piquem la ceba, l’all, el julivert i el pebrot vermell, ho barregem tot a la cassola, juntament amb el tomàquet triturat, i ho deixem coure uns 5 minuts.
  4. Afegim l’arròs, el pebre roig dolç, el safrà i la salsa romesco i ho tornem a barrejar.
  5. Afegim el brou de peix i ho deixem coure uns 10 minuts més.
  6. Rectifiquem de sal i afegim el rap, els escamarlans i les cloïsses. Ho deixem coure 5 minuts i ja es pot servir.

 

Recepta enviada per la Dolors Ortega.

Per fer aquesta recepta recomanem utilitzar oli de la Finca els Prats