arros xampinyons

 

Un plat saludable i deliciós, amb aquest arròs és possible

Ingredients de la recepta

  • Mitja ceba tendra
  • Mig pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 300 grams de xampinyons
  • 180 grams d’arròs de Lo Nostre Arròs
  • 750 ml de brou de pollastre o verdures
  • Sal
  • Pebre
  • Espècies opcionals (comí, orenga…)

 

Elaboració de la recepta

  • Comencem tallant les verdures i sofregint-les a foc lent, deixem els xampinyons per una mica més endavant perquè deixen anar molta aigua i couran nostre sofregit .
  • Incorporem els xampinyons un cop sofregides les verdures. Ofeguem 10 minuts.
  • Incorporem l’arròs i ofeguem 3 minuts.
  • Cobrim amb brou de pollastre , normalment són 2 parts de brou per una d’arròs però si ho fem en foc d’inducció que tira molt, amb 3. Això ja depèn dels vostres focs i de com ho aneu veient. Deixem cuinar 18 minuts .

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Marisma, elaborada amb el mateix arròs que hem utilitzat per fer la recepta i que li donarà un sabor únic i destacat que els més curiosos voldran tastar. Una jornada rodona amb productes de primera qualitat del sud de Catalunya.

marisma

 

Recepta extreta de: http://www.recetasdecocinadesergio.com/2014/05/arroz-con-champinones-receta-sencilla-eficaz.html