amanida de verdures

Una amanida amb sardines i molt de color

Ingredients de la recepta:

  • Sardines amb oli
  • Patates Collbahí
  • Mongeta tendra Collbahí
  • Pastanaga i pebrot vermell Collbahí
  • Escarola Collbahí
  • Sal i oli

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc tallem en daus la majoria dels ingredients: la patata, la mongeta tendra i la pastanaga i les bullim per separat i les reservem per separat fins que estiguin fredes.
  2. Tot seguit tallem a daus el pebrot vermell i li posem una mica de sal i oli i també el reservem
  3. A continuació fem el mateix amb l’escarola; l’amanim amb oli sal i la reservem
  4. Ara arriba el moment de treure les sardines de la llauna perquè s’escorrin del oli i les reservem per emplatar.
  5. Ara arriba el moment clau; el moment d’emplatar; primer posarem la patata, a sobre la mongeta tendra, després la pastanaga seguida del pebrot vermell, damunt l’escarola i finalment, a la cima les sardines amb un raig d’oli i sal.

 

Recepta extreta de blogscontralafam.com

Bon profit!

Maridatge

Un bon vi blanc és l’escollit per acompanyar aquesta amanida tan colorida; en aquest cas el Blanc de Blancs de Bohigas, maridara el plat perfectament aportant un sabor excepcional que encaixarà a la perfecció

blanc de blancs