amanida-pasta-vegana

Una recepta saludable i perfecta per l´estiu

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 350 g. d’espaguetis integrals de Riet Vell
  • 1 tomàquet per a amanida
  • 1 pot d’espàrrecs blancs
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 ceba
  • 1 pastanaga ratllada
  • julivert
  • sal
  • vinagre
  • oli d’oliva

 

Elaboració de la recepta

  1. Posar 3-4 gots d’aigua en un pot alt i portar a ebullició.
  2. Afegir els espaguetis i deixar coure al gust, (més o menys 8-10 minuts) si els vols al dente.
  3. Deixar escórrer i refredar a l’escorredor.
  4. Mentre anem tallant la verdura.
  5. Tallem el tomàquet a dauets, el pebrot a tires petites, la pastanaga la ratllem amb un ratllador, tallem la ceba en juliana (tiretes) i tallem els espàrrecs a trossets.
  6. Posem la pasta en un bol i afegim totes les verdures i barregem molt bé per repartir els ingredients.
  7. Amanim amb la sal, el vinagre i l’oli en aquest ordre.
  8. Empolvorem amb julivert.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Brocat Muscat del Celler Miquel Roca, un vi blanc elaborat 100% amb la varietat Muscat d’Alexandria, de color groc palla net i brillant. Amb intens aroma floral, principalment rosa, i fruita blanca (préssec). També trobem aromes a raïm típics de la varietat. En boca és suau, i fresc gràcies a una bona acidesa però no excessivament marcada. Apareixen notes de pinya. Untuós i amb un post-gust llarg.

brocat-muscat

Recepta extreta de: http://www.eldulcepaladar.com/2017/08/ensalada-de-pasta-vegana.html