amanida-pasta-integral

 

Menys calories, més sabor

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 400grs de macarrons integrals de Riet Vell
  • 1 ceba blanca
  • 1 bossa de brots tendres
  • 1 tomàquet
  • 1 pot d’olives negres
  • 2 alvocats
  • 4 llaunetes de tonyina en oli d’oliva
  • Daus de formatge (opcional)
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem a coure els macarrons segons les indicacions del paquet. El escorrem i deixem refredar.
  2. Pelem la ceba en juliana.
  3. Rentem i piquem el tomàquet.
  4. Ho barregem tot en un bol juntament amb els brots tendres. Les afegim les tonyines, i barregem bé.
  5. Quan estiguin freds els macarrons els afegim al bol juntament amb el formatge i també les olives, barregem bé i afegim la sal.
  6. Abans de servir, tallem l’alvocat en juliana i l’obrim com si fos un ventall, això ens servirà per coronar el nostre plat. Emplatem tot i llest per menjar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Eco Gourmet de Cuscó Berga, un cava de bombolla fina, enèrgica i persistent, d’aroma fresc i amb notes fruita tropical, silvestre, net de nas i amb presència de carbònic, suau, boca neta i acidesa equilibrada.

brut-nature-reserva-eco-cusco-berga

Recepta extreta de: http://dulcesysalados.com/ensaladadepastaintegral/?utm_source=facilisimo.com&utm_medium=Referral&utm_campaign=facilisimo