amanida-llenties-taronja

 

Una amanida fresca i divertida

 

Ingredients per a la recepta

  • 250 g de llenties ecològiques de Riet Vell
  • 1 taronja de MaMi Taronges
  • 80 g d’olives empeltre de Blai Peris
  • 500 ml de brou de verdures
  • 1 escalunya
  • 1 tros petit de gingebre fresc
  • oli d’oliva verge extra
  • sal i pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Pelar el gingebre i tallar-lo a trossos petits. Picar les escalunyes.
  2. Posar les escalunyes i el gingebre en una paella, a continuació, afegir les llenties, el brou de verdures i una mica de sal i coure durant 20 minuts. Un cop cuit, deixar refredar i després afegir les olives.
  3. Pelar les taronges, tallar-les en trossos petits i abocar-les a les llenties. Condimentar amb una mica d’oli d’oliva verge extra, sal i pebre i servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Les Gallinetes del Celler Mas Foraster, un vi amb color cirera i ribet amb tons violacis. Intens aroma a fruita vermella i espècies, amb un lleuger fons torrat. En boca és un vi rodó, llaminer, fresc, divertit i persistent.

josep-foraster-gallinetes

Recepta extreta de: http://www.star.it/ricetta/insalata-di-lenticchie-con-arance-e-olive-taggiasche/