amanida-de-cigrons-amb-calamar

Una amanida genial que servir ben fresqueta

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallar la ceba a tires molt fines i deixar-la en remull amb aigua.
  2. Posar els cigrons en un bol.
  3. Tallar els tomàquets, els ous i el formatge a daus petits, i posar-los al bol.
  4. Afegir-hi els alls i el julivert picats ben petits.
  5. Escórrer la ceba i posar-la també al bol.
  6. Fer els calamars a la planxa, tallar-los a tires i afegir-los a l’amanida.
  7. Remenar-ho bé, amanir-ho amb oli d’oliva i sal, i servir fresquet.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una Reishi Beer de Lo Perot, una cervesa complexa i especiada elaborada amb Reishi, bolet un emprat en la medicina oriental fa més de 2000 anys. Un dels secrets més ben guardats per aconseguir una vida llarga i saludable.Es percep floral i balsàmica, amb record a anís i fruita madura de préssec. El Reishi li aporta una amargor que recorda a terra i a bosc.

reishi-lo-perotRecepta extreta de: https://improvisantreceptes.wordpress.com/2012/07/15/amanida-de-cigrons-amb-calamar/