all-those-food-market

Els dies 21 i 22 d’abril All Those Food Market, el festival dels nous artesans gastronòmics, torna a l’emblemàtic Teatre Nacional de Catalunya amb una proposta carregada de sorpreses

Després d’un llarg hivern, els dies 21 i 22 d’abril al TNC es convertirà en l’enclavament ideal on poder donar-li la benvinguda a la primavera i avançar-se a Sant Jordi gaudint dels millors projectes gastronòmics del moment en l’ambient més festiu.

Una de les majors sorpreses d’aquesta edició serà l’acollida de la primera edició de Crua Festival, un esdeveniment que reunirà a alguns dels millors formatgers artesans de Catalunya i que aspira a convertir-se en el primer gran festival del formatge artesà a la capital i en una cita ineludible dins d’aquest sector.

Aquest nou festival impulsat per All Those arribarà uns dies després de la fira Alimentària i serà una oportunitat única per provar els millors formatges de Catalunya i conèixer de primera mà als seus productors entre els quals trobarem a Molí de Ger, Tros de Sort, Mas d’Eroles, Formatges Muntanyola o Le Bolut.
A més, es durà a terme un concurs popular per triar el millor formatge del festival.

all-those-food-market-formatge-bcn-2018

Projectes tan interessants com el del xef Rafa Peña i el seu aclamat restaurant Gresca o el de Bernat Bermudo i Mà Trencada són només alguns dels ja confirmats. També hi participaran els emprenedors gastronòmics del moment com Mellow Sheng i els seus kimchis casolans, Exalta i els seus xocolates o Rosons i els seus confitures i melmelades, així com projectes convidats d’altres llocs de la península com Chiles Germans i les seves salses picants artesanes que vindran des de València, o Submarí que portaran els seus conserves des de Galícia o Can Ferrerico i les seves delicioses sobrassades que ho faran des de Mallorca.

Seguint la filosofia de les últimes edicions en què es van cuidar amb especial cura les propostes pensades per al públic infantil, l’esdeveniment d’abril tornarà a comptar amb Mammaproof per fer-ho encara més family friendly.
En aquesta edició es podrà gaudir d’un espai chill out per a nadons i s’oferiran activitats lúdiques gratuïtes dirigides als majors de 3 anys, com ara el taller per aprendre a plantar maduixes amb Arrels i Brots coincidint amb l’arribada de la primavera. En totes elles es buscarà despertar el seu interès gastronòmic i conscienciar-los de la importància del producte de temporada de la manera més divertida i entretinguda.

all-those-food-market-formatge

Les activitats tornaran a tenir un paper important durant el cap de setmana ja que estan pensades per a tots els gustos. Hi haurà tallers per aprofundir en el cafè d’especialitat, com ara els còctels cafeters de Javier Caballero i Kim Ossenblok de Dalla Corte o el maridatge de cafè de Slow Mob amb els formatges de Mas d’Eroles.
A més, coincidint amb la primera edició del festival Crua, hi haurà tot tipus d’activitats relacionades amb el formatge artesanal: un interessant maridatge de formatges amb vins naturals de la mà de Monvínic i Llet Crua; un altre amb cerveses artesanes dirigit per Miquel Rius, organitzador del Barcelona Beer Festival, i Murgó Formatges; un tast a cegues dels formatges del festival amb Enric Canut, un dels majors experts en formatge del nostre país, … hi ha desenes d’opcions, consulta-a la nostra botiga online.

Finalment, hem d’agrair als col·laboradors que ens donaran suport a aquesta edició: Dasler, El Bandarra, Organic & Orgasmic, Dalla Corte, BWT, Black Remedy Coffee Bar, Les Muns, Juvasa, Mammaproof, BeMyDj i Ajuntament de Barcelona. També a La Mandanga per ser la il·lustradora del cartell d’aquesta edició.

all-those-food-market-tnc

Dissabte 21 i diumenge 22 d’abril de 2018
Dissabte: 11h – 23h
Diumenge: 11h – 20h

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1
Barcelona

Més informació en els canals oficials d’Instagram i de Facebook.