alberginies en tempura mel i vermut

Una recepta deliciosa que mescla salat i dolç

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Rentarem l’albergínia, l’assecarem bé i farem rodanxes no molt gruixudes. Les salarem i les deixarem escórrer en un colador o similar.
  2. Mentre prepararem la tempura. En un bol hi posarem la farina, una mica de sal i anirem afegint aigua freda, molt important que sigui freda, fins que aconseguim una textura ni líquida ni molt densa.
  3. Posarem oli en una paella perquè es vagi escalfant.
  4. Passarem cada rodanxa per la tempura i anirem fregint-les. Quan vegem que queden ben cruixents, les traurem de la paella i les disposarem sobre una plàtera amb paper; així deixaran l’excés d’oli.
  5. Finalment deixarem que un fil de mel les vagi cobrint i ja les tindrem llestes per menjar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Vermut Terrània Essential de Ratafia Terrània, un vermut mediterrani d’elaboració artesana, fruit de la millor selecció de vins i plantes mediterrànies.

vermut terrania essential

Recepta extreta: https://www.cuinantentrevinyes.cat/?p=1186