El plaer de menjar sa, de la terra al plat

Aixada Conserves neix en uns horts que han donat aliment al llarg de generacions, a les hortes de baix de Caldes de Montbui. Es dediquen a l’elaboració completament artesanal de conserves vegetals, productes de proximitat i respectuosos amb el medi ambient. Sense cap tipus de conservant ni colorant.

El seu producte estrella és la tapenade, l’olivada tradicional. També trobareu melmelades de diverses varietats, sofregit de tomàquet, tomàquets secs en oli, verdures i  hortalisses.

Productes gourmet i d’alta qualitat per a cuina i alimentació selecta seguint receptes que han passat de generació en generació a la seva família.

aixada-conserves-tapenade-olives

 

On trobar-los

Tots els dissabtes de cada mes, de 9 del matí a 2 del migdia, els podeu trobar a la plaça de la Corona de Granollers, on podreu gaudir d’una gran varietat dels seus productes, des  Tots els productes recollits i elaborats a casa seva.

A més, aquí teniu un recull de les botigues i restaurants que ofereixen els nostres productes, així podràs gaudir de l’oportunitat de tastar-los de manera més senzilla i ràpida.

aixada-conserves-tapenade-mercat

 

Receptes

La tapenade la podem utilitzar en una gran varietat de receptes, des d’entrants, en carns, peix, pasta… Al seu web en podeu veure algunes.

 

Dades de contacte

aixada-logo

 

 

 

Telèfon: 660 070 481
Mailaixadaconserves@gmail.com
Webwww.aixadaconserves.com
Instagram: @aixadaconserves