fira d'enoturisme actiu

Tastar un vi de qualitat fent un safari entre vinyes!

El proper cap de setmana  30 i 31 de Maig, a Guardiola de Font-Rubí es desenvoluparà la primera edició d’una fira d’enoturisme actiu.

Es podran fer sortides amb segway,amb 4×4, marxa nòrdica, BTT, sortides amb bicicleta elèctrica, a peu… És a dir, hi haurà un complet programa d’activitats al voltant de l’enoturisme actiu. L’objectiu de l’esdveniment, no és més que donar a conèixer totes les activitats possibles que existeixen en aquest àmbit, relacionades amb l’oci i el turisme del vi.

Les activitats estaran obertes a tothom i es podran dur a terme dissabte o diumenge al matí; a més, la fira comptarà també amb un espai destinat als vins del territori, on es podrà trobar una àmplia selecció de vins i caves amb DO Penedès. Aquests serviran per completar i maridar la oferta gastronòmica, que comprendrà des de formatges i embotits, fins a plats elaborats per restaurants notables de la zona.

La mostra de l’espai firal comptarà amb més d’una vintena d’expositors de vi; amb això podreu gaudir d’un dia ple d’activitats per a tota la família, tastant un vi exquisit i menjant una bona tapa de la terra.

Per a més informació, podeu entrar a la seva web:

http://www.enoturismepenedes.cat/ca/agenda/fira-denoturisme-actiu