adernats-vinitcultura

L’experiència enoturística per excel·lència d’Adernats, la ViNitCultura, renova menú i proposta en motiu del centenari de la Vinícola de Nulles 1917 – 2017.

En aquesta edició, els divendres 5 i 19 de Maig, es podrà gaudir d’un menú centenari amb gastronomia de principis del segle xx, època de fundació del celler modernista.

El celler Adernats – Vinícola de Nulles de 1917, donarà el tret de sortida als actes de celebració del centenari amb una renovada experiència enogastronòmica. La singular activitat ViNitCultura, que comença amb una visita nocturna tematitzada per les vinyes i el celler modernista de Nulles i segueix amb un complet sopar sensorial de 5 plats maridats amb 5 vins o caves, 5 músiques i 5 propostes que us faran gaudir d’allò més d’aquest suculent món del vi i la gastronomia d’alçada.

De moment només dues dates, els divendres 5 i 19 de maig i just quaranta places per edició, seran els dies en que poder gaudir d’aquest regal pel paladar. Com en cada temporada única i singular, aquesta serà la sisena, la ViNitCultura es renova buscant d’oferir l’experiència més autèntica possible. En aquest any, en motiu del centenari, el gran protagonista serà un exquisit menú modernista, gastronomia centenària que s’elaborava fa cent anys amb el ressorgir de a cultura catalana. Amb el conegut xef Àngel Soler als fogons, del Petit Cup restaurant, s’han seleccionat 5  plats centenaris que maridaran amb els millors vins i caves Adernats.

Aquesta és doncs una de les ocasions més especials per celebrar el centenari de la Vinícola de Nulles, però no serà la única. Adernats té previst presentar el nou cava Centenari i un seguit d’actes i propostes per no parar de brindar aquesta primavera-estiu. El centenari culminarà amb la sisena edició de la Festa Major del Vi, l’anomenada Vinitfest, el 8 de juliol.

Podeu trobar més informació i fer la vostra reserva a les xarxes o web d’Adernats o trucant al telèfon 977 602 622. Adernats, 100 motius per brindar.