Fira Àpat es la fira dels aliments catalans on es reuneixen els professionals del sector de l’alimentació catalana. Entre la gent que acudeix aquesta cita hi trobem: distribuïdors , botigues, cuiners, responsables de restaurants i hotels i públic en general. Amb aquest fira  es vol potenciar el producte elaborat, produït i fet a casa.

Els objectius de Fira Àpat son els següents:

  • Impulsar als productors de productes catalans de qualitat.
  • Donar a conèixer els aliments fets a Catalunya a botigues, restaurants i hotels.
  • Oferir fórmules de nous negocis per al sector alimentació.
  • Fer conèixer el producte català al públic general.
  • Augmentar el consum de producte produït a Catalunya
  • Ajudar a la marca “produït a Catalunya”.

 

Aquest any es farà els dies 23, 24 i 25 d’Octubre de 2015 de les 16h a les 20h al centre comercial Les Arenas de Barcelona. Es important que no us ho perdeu, ja que hi haurà un munt d’activitats programades que seguidament us detallem.

 

fira apat

 

Recorda! Si tens un restaurant, botiga d’alimentació, quèviures, celler… o ets un professional del sector de  ja pots aconseguir la teva invitació gratis per FiraApat. I si no, pots comprar la teva entrades  aquí.

 

Les activitats programades durant la fira son les següents:

 

Divendres 23/10/2015

  • 00 h Acreditacions i inauguració oficial amb Asistencia del Departament de Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
  • 16:30 h Com augmentar les vendes a una botiga de proximitat. Durada: 20 minuts Tallerista: Virginia Iranzo
  • 19:30 h La Cuina de l’ÀPAT amb escola de cuina Terra d’Escudella Recepta: Trufes de Carquinyolis. Tallerista: Terra d’Escudella.Finalització amb degustacions de plats preparats durant la presentació

 

Dissabte 24/10/2015

  • 16:00 h Distribució del producte a la botiga per vendre més. Tallerista: http://www. sandsarquitectura.com. Durada: 20 minuts
  • 16:30 h. La Cuina de l’ÀPAT amb escola de cuina Terra d’Escudella. Tallerista: Terra d’Escudella. Recepta: Ferrero Rocher de Morcilla

 

Finalització amb degustacions de plats preparats durant la presentació

  • 19:00 h 7 idees per atreure més gent a la teva botiga o restaurant. Tallerista: Silvia Barrufet. Durada: 20 minuts
  • 19:30 h. La Cuina de l’ÀPAT amb escola de cuina Terra d’Escudella. Recepta: Escudella i Carn d’Olla. Tallerista: Terra d’Escudella

 

Finalització amb degustacions de plats preparats durant la presentació

 

Diumenge 25/10/2015

  • 14:00 h La gestió de Tripadvisor a nivell profesional per hotels i restaurants. Tallerista: Patricia Carrasco. Durada: 20 minuts
  • 14:30 h. La Cuina de l’ÀPAT amb escola de cuina Terra d’Escudella. Tallerista: Terra d’Escudella. Recepta: Paté de Xoriço

 

Finalització amb degustacions de plats preparats durant la presentació

  • 18:30 h Habilitats directives per PYMES. Tallerista: Victor Peña. Durada: 20 minuts
  • 19:00 h. La Cuina de l’ÀPAT amb escola de cuina Terra d’Escudella. Tallerista: Terra d’Escudella. Recepta: Pa amb oli i fuet

 

Finalització amb degustacions de plats preparats durant la presentació

  • 19:00 h – Fi de festa / Cloenda

 

Festa tradicional catalana. Sardanes, degustació de productes de la terra