mostra-vins-i-caves-catalunya-2017-ed-37-L-n64rXR

Aquest cap de setmana torna la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que se celebrarà, un any més, al Passeig de Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf) del 27 al 29 de novembre. Organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), permetrà als assistents tastar els vins d’alguns dels cellers que conformen la DO Montsant.

Laa DO Catalunya tornarà a participar un any més en la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que enguany arriba a la seva 37a edició amb un canvi de dates. La Mostra, organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), i la Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), estarà instal•lada al Passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf), i allà es podran tastar els vins de diferents cellers de la DO Catalunya.

Hi participen els nostres productors gourmet Adenats, Altavins, Canals & Munné, Celler Carles Andreu, Celler Mas García Muret, Cellers d’en Guilla i Celler Mas Foraster.