terres de lebre

Un total de 21 empreses de les Terres de l’Ebre han signat aquest dimecres els contractes d’autorització d’ús de la marca “Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera”. En l’acte s’han reunit sectors econòmics del territori, per apostar per l’ús de la marca de productes del sector agroalimentari com són l’oli d’oliva, arròs, fruita dolça, cítrics, productes hortícoles, bivalves, mel i productes de l’apicultura, carnis; productes derivats de l’artesania tant alimentària com no alimentària; i per a serveis de restauració, d’educació ambiental i interpretació i altres serveis turístics. Amb aquesta aposta es pretén reforçar la difusió dels productes de la zona, establint una marca “Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera” que sigui un identificador de la seva procedència.

Les Terres de l’Ebre compta amb una gran riquesa i és una de les principals fonts de productes tant de Catalunya com de l’Estat Espanyol. Les propietats del terreny fan que sigui cada cop més reconeguda nacionalment i internacionalment i l’objectiu és seguir fomentant aquest creixement. L’avanç en les xarxes de comunicació i internet han obert un gran camí on s’han diluït les barreres i que avui en dia permeten el comerç de les Terres de l’Ebre arreu del món. Cada empresa acreditada ha rebut una placa per lluir-la a l’exterior dels seus respectius establiments i que ajudarà al públic a reconèixer la nova marca.